To je to što me zanima!

Bogati nasljednik: Bali-beg sinu osigurao 300 tisuća eura

Turska zvijezda i jedan od najzgodnijih glumaca nerođenom je sinu već osigurao pravo bogatstvo. Na bankovni mu je račun položio 300 tisuća eura koje će moći podići kad navrši 18 godina
Vidi originalni članak

Turski glumac Burak Özçivit (33) čeka prvo dijete sa suprugom Fahriye Evcen (32). Turska glumica trebala bi roditi u travnju 2019., a već je poznato da nosi sina. 

Glumac je prije dolaska prinove otvorio bankovni račun na koji je položio 300 tisuća eura (više od dva milijuna kuna). Još nerođenom sinu tako je do 18. godine osigurao bogatstvo. 

Osim štednje za sina, Burak je supruzi uveo i neke zabrane kojih se tijekom trudnoće treba držati. Naime, zabranio joj je vožnju do porođaja jer se boji za njezin, ali i život njihovog djeteta.

Isto tako, glumica je odlučila i minimalno koristiti mobitel kako bi izbjegla zračenje. 

Bračni par svoj privatni život od samog početka pokušava skrivati od javnosti, pa su tako i s potvrdom trudnoće neko vrijeme čekali. Njihovi prijatelji su bili ti koji su prvi potvrdili da je Fahriye trudna te je, kako kažu, presretna što će roditi prvo dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ljubica ljubičica_1 22.11.2018.

    Ljep je ko greh !

  • Globin 22.11.2018.

    Pa? Da ste i vi razmišljali za svoju djecu ne bi sad slali razglednice iz irske. Minimum je pružiti klincu školovanje i neki stančić.

  • NOHA 22.11.2018.

    Svojem sinu uplaćujem 300 kn mjesečno na stambenu štednju, tek tolko da može oko punoljetnosti možda položit vozački, ak krene na faks da mu mogu priuštiti kakav smještaj.. Moja bude penzija oko 2000 kuna tak da ne budem imo ni za lijekove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare