To je to što me zanima!

Bogatstvo Lepe Brene: Susjeda u Miamiju joj je Madonna, jahta joj košta preko 45 milijuna kuna

Srpski mediji popisali su svu poznatu imovinu koju posjeduju pjevačica i njen suprug, bivši srpski tenisač. Osim luksuznih nekretnina Brena navodno posjeduje i zavidnu kolekciju automobila
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Lepa Brena (61) sa suprugom Bobom Živojinovićem (59) i sinom Viktorom (24) živi u luksuznoj kući u Srbiji. Interijer kuće je opremljen modernim i skupim namještajem u zlatnim i bež tonovima, s nekoliko dnevnih i spavaćih soba, tvrdi srpski Telegraf.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvorište luksuzne vile ima veliki bazen na dvije razine, oko kojeg se nalazi vrt pored kojeg je ogromna prostorija za proslave. Bračni par posjeduje i stan u Crnoj Gori i to u jednoj od najskupljih zgrada u Budvi.

U Budvi su kupili 'kraljevski apartman', kako nazivaju apartmane u toj luksuznoj zgradi, a cijena kvadrata je čak 30 tisuća kuna. Telegraf procjenjuje da je stan koji su Brena i bivši tenisač kupili ima barem 70 metara kvadratnih, što znači da mu cijena nije ispod dva milijuna kuna.

Pored apartmana oni posjeduju i jahtu na kojoj uživaju kad god su u prilici. Cijena jahte iznosi 45 milijuna kuna, a na njoj provode većinu vremena kada su na crnogorskom ili hrvatskom primorju, gdje je ona često i usidrena tijekom zimskih dana.

Supružnici posjeduju i kuću u Miamiju, gdje im je navodno susjeda kraljica popa Madona (63). Brena je priznala da je nekoliko puta naletjela na pjevačicu, ali da nisu razgovarale.

- Srela sam Madonu u Monte Carlu u liftu i vidjela sam manju ženicu koja mi je sličila na nju. Bila je s osiguranjem, naočale je imala, išla je trčati. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam shvatila da je to ona - ispričala je Brena.

Kuća u Miamiju vrijedi oko sedam milijuna kuna, a ima preko 400 kvadrata i nalazi se na samoj obali mora.

HRABRA ŽENA Zanosna snaha Lepe Brene za nastup obukla 'opasnu' haljinu u kojoj se jedva mogla kretati

Pjevačica i bivši tenisač posjeduju i stan u Monte Carlu od 150 kvadrata koji ima veliki dnevni boravak s dvije kuhinje, terasom, spavaćom sobom te tri sobe za goste. Par je 2016. godine renovirao taj stan, te su promijenili sav namještaj, a za to su izdvojili čak 380 tisuća kuna.

Pored nekretnina, bračni par posjeduje i nekoliko luksuznih automobila kojima često obilaze luksuzne destinacije. U svom voznom parku posjeduju BMW, Jaguar, dva džipa marke Mercedes, Bentley i Audi.

POGLEDAJTE VIDEO: FILIP RUDAN O NASTUPIMA S PARNIM VALJKOM

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Bicek 27.11.2022.

    a tko to nju sluša svašta 

  • sljastrava 27.09.2022.

    Neka ima,zaradili su.

  • japanokinezjapano 25.07.2022.

    Samo neka imaju, tu treba stalni priliv miliona inače ode sve u pm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare