To je to što me zanima!

Bojana Gregorić napravila lijepu gestu: Obiteljsko nasljedstvo je darovala petrinjskoj školi...

'Eh da je bar više ovakvih ljudi', 'Taman je moja nećakinja krenula u školu', 'Wow, kako sjajna gesta', 'Ajme bravo! Kakva diiivna priča…jedan kraj za novi početak', hvalili su glumicu
Vidi originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (52) ovih je dana pokazala veliko srce. Osnovnoj školi u Petrinji darovala je svoj klavir, koji je, kako kaže, u njezinoj obitelji više od 90 godina. Na njemu je svirao njezin djed, otac i sama Bojana, a kako je u posljednje vrijeme bio samo ukras, odlučila ga je darovati u korisnije svrhe.

NOSTALGIJA Prepoznajete li je? Omiljena glumica podijelila preslatku fotografiju iz djetinjstva...

- Koliko se vežete za predmete? Svirala sam samo na pozornici Gavelle u predstavama Nora, Nevidljivi, Leda, Malograđani, no mojem klaviru prolazile su godine u tišini. Japanci kažu – sve što nisi dotaknuo godinu dana, moraš pokloniti dalje - napisala je u opisu fotografije na Instagramu pa dodala:

- Misao da moj klavir može nekoga razveseliti, poslužiti u školovanju potaknula je odluku da ovaj krasan “gospodin” zaživi opet i to pod prstima profesora i učenika OŠ Mate Lovrak u Petrinji. Mislim da im sjajno pristaje, čuvajte ga i uživajte u njemu! Veselim se prilici čuti ga u raskoši njegova zvuka vođenog profesorima i talentom novih mladih generacija.

Sudeći prema komentarima, mnogi su se oduševili glumičinom velikodušnom gestom.

'Eh da je bar više ovakvih ljudi', 'Taman je moja nećakinja krenula u školu', 'Wow, kako sjajna gesta', 'Ajme bravo! Kakva diiivna priča…jedan kraj za novi početak', nizali su se komentari.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ilcommentatore 24.04.2024.

    Ivo Gregurević i Ena Begović scena ispod klavira u Čarugi.

  • antijednorog 23.04.2024.

    shtrc shtrc!

  • 23.04.2024.

    Lijepa gesta 🩷

Komentiraj...
Vidi sve komentare