To je to što me zanima!

Bojana šokirala fanove fotkom bake: 'Genetika, baš ste iste...'

Glumica sa svojim pratiteljima voli podijeliti stare fotografije. Tako je jednom prilikom pokazala i fotografiju iz vremena kada je pohađala baletnu školu i prisjetila se plesnih dana
Vidi originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (47) na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima često dijeli fotografije iz privatnog života, a sad je objavila staru fotografiju svoje bake Danice i posvetila joj emotivnu objavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas bi mojoj baki Danici Gregorić bio rođendan. Obožavala sam ju! Jutros mi je odmah ušetala u misli. Nedjeljom ujutro dotrčala bih u njezinu sobu i uvukla joj se u krevet, a ona bi mi tada čitala knjige za klince koje je uvijek imala spremne uz svoju literaturu na 'nahtkaslu' kako je govorila... Čitala bi, i čitala... Dok ne bi otkucalo podne, tada bi znala reći: 'Ostat će dedica gladan, idemo na brzinu nešto skuhat!' Svi iz obitelji govorili su kako smo nalik jedna drugoj... Naišla sam danas na ove naše fotke... Uistinu smo iste - napisala je glumica u opis fotografije, a njezini pratitelji odmah su primijetili njihovu sličnost.

- 'Genetika', 'Jako ste slične', 'Baš ste iste', 'Drugo vrijeme, ista sudbina', 'Ista si baka' - neki su od komentara.

GLUMICA ZASJENILA HALJINOM Bojana otkrila trbuh: 'Nema ni grama sala, Angelina čuvaj se'

Bojana je jednom prilikom podijelila i fotografiju iz mladosti i prisjetila se plesnih dana. Naime, Bojana je diplomirala je klavir i klasičnu baletnu školu, a od 1990. do 1998. bila je članica klasičnog baletnog ansambla Hrvatskog Narodnog Kazališta u Zagrebu. 

-  Svi nešto plešete... Ha, što reći. Ja sam svoje otplesala u svakom smislu te riječi - napisala je Bojana ispod fotografije iz 1989. godine kad je plesala u baletnoj predstavi 'Trnoružica'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • jožek2 01.12.2019.

    Neka njeni mrzitelji kažu i lažu što ih volja ali Bojana je prvo dama, pa onda lijepa glumica i časna žena.

  • 01.12.2019.

    plava soba je jedina uloga u kojoj se snalazi

  • popevke_sam_slagal 01.12.2019.

    Po majci Srpkinja, po ocu crvena, po dedi Pavli Gregoriću revolucionar, a po ovoj na slici, ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare