To je to što me zanima!

Boji se zatvora: L. Lohan se zbog uvjetne zaključala u kuću

Glumica iz vile u Los Angelesu neće izaći do kraja mjeseca. Tad joj ističe uvjetna kazna. Lani u svibnju već je bila pet tjedana u kućnom pritvoru jer je vozila pijana
Vidi originalni članak

Glumica je prošlog tjedna na parkiralištu automobilom naletjela na menadžera noćnog kluba.

Lindsay Lohan (25) boji se da će završiti u zatvoru. Zbog fotografa koji je neprestano proganjaju odlučila je do kraja mjeseca ne izlaziti iz kuće. Na nagovor obitelji zatvorila se u kućni pritvor.

- Preklinjali su je da prestane s tulumarenjem u noćnim klubovima. Boje se da ne napravi neku glupost. Nasreću, poslušala ih je - kaže njezina bliska prijateljica.

Iz vile u Los Angelesu izlazit će samo kako bi u mrtvačnici odradila preostale sate društveno korisnog rada. Mora odraditi 120 sati čisteći podove i ribajući zahode.

Osudili su je na uvjetnu kaznu jer je u siječnju prošle godine ukrala ogrlicu vrijednu 17.000 kuna. Uvjetna kazna ističe joj 29. ožujka i mora se pojaviti na saslušanju u Los Angelesu.

Lohan je lani u svibnju već bila pet tjedana u kućnom pritvoru jer je vozila pijana.      

Idi na 24sata

Komentari 4

  • angelos 19.03.2012.

    ovo čudovište bi trebalo zauvijek maknuti iz javnog života, opasna je za druge, po onme što radi, uskoro možemo očekivati da i nju zadesi ista sudbina kao ....Amy, Witney..

  • Unesite tekst 19.03.2012.

    Ma je gotova,socijalni slučaj,odlijepila skroz!!

  • brpljok 19.03.2012.

    do prve prilike, a onda opet pizdarija, droga i alkohol, ona uopće nije svjesna realnoga svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare