To je to što me zanima!

Bolje mu je: Catherine ovaj put nije morala pridržavati muža...

Catherine je prije dolaska objavila video s Douglasom na društvenim mrežama. Javno je čestitala svom suprugu, koji je bio nominiran za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, ali nagradu nije osvojio
Vidi originalni članak

Ovog ljeta su supružnici Michael Douglas (74) i Catherine Zeta-Jones (49) odmarali u Italiji, a na fotografijama koje su paparazzi 'uhvatili' glumac je izgledao zabrinuto i mršavije nego inače. Njegovi obožavatelji odmah su se uplašili da mu se zdravlje nije pogoršalo, budući da se 2010. borio s rakom grla. Tada je i otežano hodao pa ga je mlađa supruga pridržavala dok su šetali i razgledavali grad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je sinoć bio na dodjeli nagrada Emmy, a Michaelu je, čini se, puno bolje. U Los Angelesu je nasmijano pozirao sa suprugom. Slavni glumac odjenuo je elegantno crno odijelo, a Catherine je zablistala u dugoj, ružičastoj haljini s velikim prorezom i plaštom kojeg su joj pridržavali. 

Prije nego će doći na crveni tepih, Catherine je objavila video na društvenim mrežama iz automobila. 

- Idemo na Emmyje. Dolazim s ovim nevjerojatnim kandidatom za nagradu - rekla je Catherine i kadar usmjerila prema Douglasu koji je sjedio pored nje. Javno je čestitala svom suprugu, koji je bio nominiran za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, ali je nagradu uzeo Bill Hader (41). 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lun@777 24.09.2019.

    Neka se ljudi vesele, ovo je njihov svijet!

  • 23.09.2019.

    Ovakve "ljubavi" mi nikad neće biti jasne.

  • 23.09.2019.

    važno da je michael dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare