Obavijesti

Show

Komentari 6

Bolje mu je: Catherine ovaj put nije morala pridržavati muža...

Bolje mu je: Catherine ovaj put nije morala pridržavati muža...
8

Catherine je prije dolaska objavila video s Douglasom na društvenim mrežama. Javno je čestitala svom suprugu, koji je bio nominiran za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, ali nagradu nije osvojio

Ovog ljeta su supružnici Michael Douglas (74) i Catherine Zeta-Jones (49) odmarali u Italiji, a na fotografijama koje su paparazzi 'uhvatili' glumac je izgledao zabrinuto i mršavije nego inače. Njegovi obožavatelji odmah su se uplašili da mu se zdravlje nije pogoršalo, budući da se 2010. borio s rakom grla. Tada je i otežano hodao pa ga je mlađa supruga pridržavala dok su šetali i razgledavali grad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Par je sinoć bio na dodjeli nagrada Emmy, a Michaelu je, čini se, puno bolje. U Los Angelesu je nasmijano pozirao sa suprugom. Slavni glumac odjenuo je elegantno crno odijelo, a Catherine je zablistala u dugoj, ružičastoj haljini s velikim prorezom i plaštom kojeg su joj pridržavali. 

71st Annual Primetime Emmy Awards, Arrivals, Microsoft Theatre, Los Angeles, USA - 22 Sep 2019

Prije nego će doći na crveni tepih, Catherine je objavila video na društvenim mrežama iz automobila. 

- Idemo na Emmyje. Dolazim s ovim nevjerojatnim kandidatom za nagradu - rekla je Catherine i kadar usmjerila prema Douglasu koji je sjedio pored nje. Javno je čestitala svom suprugu, koji je bio nominiran za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, ali je nagradu uzeo Bill Hader (41). 

71st Primetime Emmy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?