To je to što me zanima!

Bon Voyage uoči CMC festivala: Publika je dobro prihvatila našu pjesmu, drago nam je radi toga

Meni je važno da smo prije svega dobro prijatelji koji se i privatno druze skoro svakodnevno, ispijamo kave u lokalnim bircu, imamo privatne fešte koje ne mogu proći bez svirke, govori nam Dijana Marić, vokal grupe
Vidi originalni članak

Jako smo uzbuđeni pred nastup, kao i svi izvođači vjerojatno, govori nam Dijana Marić Odobašić, glavni vokal grupe Bon Voyage, koja će večeras nastupiti na 15. CMC festivalu u Vodicama.

15 GODINA GA NIJE PROPUSTIO Prvi CMC festival bez Stavrosa: Umjesto izvedbe njegove zadnje pjesme pustit će dirljiv video...

Bon Voyage je krenuo rano ujutro iz Pule za Dalmaciju, a mi smo ih uhvatili taman prije prve probe. 

- Nismo se bas naspavali jer je put dug, a ja nisam baš jutarnji tip, no kad sam vidjela ovu dobru energiju i pozornicu u Vodicama, umor je prošao - kaže pjevačica.

Na pozornici će izvesti pjesmu 'Voli me nježno', s kojom na YouTube kanalu imaju preko 27.000 pregleda. 

 - Drago nam je što je publika dobro prihvatila pjesmu - dodaje Dijana, koja je zaslužna za njezin tekst i glazbu.

'Voli me nježno' je prvi singl s novog albuma na kojem su radili s Matejem Zecom iz Leta 3

- Pjesma je odraz mog raspoloženja i dosta je zapravo vesela i pozitivna, a cijeli album, koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja godine sniman je u Kastvu u studiju GIS, pod budnim okom Zeca iz Leta 3, i našeg producenta Edija Cukerića - rekla je.

 U Vodice su stigli bez jednog člana, harmonikaša Ivana Žufića kojeg su spriječile obaveze, a osim Dijana tu su: Larisa Škalic klavijature i prateći vokal, Denis Škalic gitara, Florijan Odobašić bas i Vedran Bužleta za bubnjevima. 

Sve pjesme na novom albumu potpisuje Dijana Marić Odobašić.

- Ali ništa ne bi bilo bez odličnog tima i lude energije cijelog benda. Meni je važno da smo prije svega dobro prijatelji koji se i privatno druze skoro svakodnevno, ispijamo kave u lokalnim bircu, imamo privatne fešte koje ne mogu proći bez svirke i  mislim da samo tako možemo funkcionirati kao bend.

Bon Voyage, sretno večeras!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare