To je to što me zanima!

Borat je uzvratio Trumpu: 'Ni ja tebe ne smatram smiješnim, ali ipak ti se cijeli svijet smije...'

Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a posao će ti trebati nakon 20. siječnja. Razgovarajmo, napisao je legendarni Sacha Baron
Vidi originalni članak

Nije mi smiješan. Za mene je on nakaza, rekao je američki predsjednik Donald Trump (74) o Saschi Baronu Cohenu (49), poznatijem kao Boratu, pisali su strani mediji.

Odgovor legendarnog komičara nije trebalo dugo čekati.

- Donald, cijenim besplatnu reklamu za Borata! Priznajem, ni ja tebe ne smatram smiješnim. Ali, ipak ti se cijeli svijet smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a posao će ti trebati nakon 20. siječnja. Razgovarajmo! - napisao je, javlja Mirror.

VIDEO: INCIDENT NA SNIMANJU Borat je YouTuberu razbio auto od 960.000 kn, a Trump ga je izvrijeđao: 'Za mene je nakaza'

Inače, onaj tko pobijedi na američkim predsjedničkim izborima, polaže prisegu 20. siječnja na svečanosti inauguracije u Washingtonu, a Borat je očito uvjeren kako će Trump izgubiti.

Do 'rata' između njih dvojice je došlo nakon što je Boratov novi film doveo Bijelu kuću u neugodnu situaciju. U jednom dijelom filma glumica Maria Bakalova, koja je utjelovila Boratovu kćer, navodno je uspjela ući u Bijelu kuću bez odgovarajuće sigurnosne provjere i bez testa na korona virus. 

- Trump je jako oprezan oko toga koga pušta u Bijelu kuću. Test za Covid nije potreban - daj pet! - napisao je Cohen na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Zgubider 25.10.2020.

    Još tri mjeseca i najveći lalrdijaš koji je uspio postati predsjednik USA odlazi u ropotarnicu povijesti...

  • GradaninHR 25.10.2020.

    Kad te Borat pokopa u jednoj recenici onda ti je inteligencija jako niska,kao i trumpovim pratiteljima ahaha

  • Extaza 25.10.2020.

    Nikad nisam volio Trumpa,ali sad kad vidim svz pljuvacinu po njemu i da je prvi americki predsjednik nakon dugo vremena koji nije pokrenuo niti jedan novi rat u svijetu,volio bih da dobije izbore,u inat leftardima,antifama,BLM-u i ostalima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare