To je to što me zanima!

Borba bikinija: Chrisove cure hvale se oblinama na Twitteru

Djevojke su u subotu svoje golišave fotografije objavile s nekoliko minuta razlike. Karrueche se slikala u dvodijelnom kostimu, a Rihanna je odabrala jednodijelni
Vidi originalni članak

Kad je poslije nove godine posjetila Chrisa Browna (24) u rehabilitacijskom centru, Karrueche Tran (25) objavila je fotografiju na kojoj mu cucla jezik. Po novome se hvali fotografijom u bikiniju, pa izgleda kao da čini sve kako bi svoju suparnicu Rihannu (25) izbacila iz takta. 

Djevojke su u subotu svoje golišave fotografije objavile s nekoliko minuta razlike. Dok je Karrueche pozirala u narančastom bikiniju, Rihanna se fotografirala u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu. Pozirala je sa svih strana kako bi što bolje pokazala svoju figuru. 

Pjevačica je poznata po svojim golišavim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a njezinim stopama je očito krenula i nova-stara Chrisova djevojka. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Alayle 20.01.2014.

    Slikala bih se i ja da imam takvo tijelo. Btw, ovu zadnju sliku što ste stavili, hvala vam što ste mi zgadili hranu na sljedećih tjedan dana.

  • vali30 20.01.2014.

    pa ne izgleda mi chric brown kao kalibar muškarca koji bi birao cure koje npr. volontiraju u pučkoj kuhinji, sirotištima.. azilima za životinje... on eto više voli ovakve tipove cura koje se voli - slikati..

  • kate1009 20.01.2014.

    ljudi se ne mogu ni slikat zajedno ko par, to se odmah proglasi provokacijom , ma zbog čega ????'

Komentiraj...
Vidi sve komentare