To je to što me zanima!

Borba parova: Hoće li Goran i Hana osvojiti put na Brijune?

Unatoč tome što još uvijek iz natjecanja nije ispao nijedan 'Superpar', parovi se bore koji će otići na zasluženi odmor na Brijune...
Vidi originalni članak

Jučer su natjecatelji 'Superpara' u kuhinji okrenutoj naopačke morali napraviti smjesu za palačinke, no nisu su se svi iskazali u tom zabavnom izazovu. Bada je odustala zbog problema s kralježnicom tako da su Toca i ona čekali svoje prve eliminacije, a pridružili su im se Matea i Luka koji su najlošije odradili zadatak.

- Ne smijem nositi teške svari. Moram paziti kod sagibanja i ne smijem raditi nagle pokrete - rekla je Bada koja je 1995. doživjela tešku prometnu nesreću zbog koje je čak dva mjeseca bila u kolicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov sreći nije bilo kraja kad im je Enis naposljetku objasnio da ipak nitko ne ide kući jer u prvom ciklusu nema izbacivanja

BADA IZ 'SUPERPARA': 'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'

No nije sve u kući išlo glatko, pitanje raspodjele soba je i dalje vrlo aktualna tema razgovora među natjecateljima. Nastavljaju se 'nemiri' u vili, a glavna je tema još uvijek 'kamp-kućica' zato što se neki parovi jednostavno ne mogu pomiriti s nepravdom oko podjele soba. Naposljetku je sve eskaliralo glasovanjem među stanarima, koje je potaknuo Zvonimir, a ishod je iznenadio tek samo jedan par.

Napetu situaciju u pravom je trenutku prekinuo Enis, koji je uputio parove u novi izazov u kojem će još jednom pokazati svoju spremnost na zajedničko rješavanje problema. A koji će par biti najuspješniji i osvojiti put na Brijune te zašto će neki prešutjeti svoju pobjedu gledatelji će vidjeti večeras u 21 sat na RTL-u.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ladislav59 27.03.2019.

    danas je bilo žešće sa onom stolicom...

  • JelenaGašparović 27.03.2019.

    Dosadni ste više s njima..Kao da nema i drugih parova..Non stop,Hana i Goran..Daj Bože da ispadnu više!

  • 27.03.2019.

    Ne vidjeh odavno dosadniju emisiju...srećom da postoje strani kanali, ovi naši su katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare