To je to što me zanima!

Borba za finale na Festivalu autorske glazbe 'ST-art 2020'

Svrha ovoga festivala je afirmacija autorskih izvođača, kako onih s dalmatinske glazbene scene, tako i na sve autorske izvođače i izvođače iz cijele regije bez obzira na stilski izričaj
Vidi originalni članak

Festival autorske glazbe “ST-art 2020” manifestacija je u kojoj sudjeluju autorski izvođači. O pobjednicima odlučuje stručni tročlani žiri u kombinaciji s glasovima publike, a pravo na sudjelovanje imaju svi izvođači koji imaju najmanje tri autorske skladbe. Žanr glazbe i dobna granica nisu uvjetovani.

POGLEDAJTE VIDEO: Shaquille O'Neil na Zrću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svrha ovoga festivala je afirmacija autorskih izvođača, kako onih s dalmatinske glazbene scene, tako i na sve autorske izvođače i izvođače iz cijele regije bez obzira na stilski izričaj. Kvalifikacijske večeri odvijat će se kroz četiri listopadne subote u klubu Split Circus od 21 sat do ponoć, a datum i mjesto finalne večeri bit će naknadno objavljeni. Nastup pojedinog izvođača traje 15-20 minuta, a izvođač unutar svojeg nastupa mora odsvirati minimalno tri autorske skladbe.

PROMO Drugi Exitov Life stream vikend predvode Adam Beyer, Hot Since 82, Ben Klock...

Organizator osigurava kompletnu binsku i razglasnu opremu. Cilj “ST-arta” nije natjecanje, tvrde organizatori, nego promocija izvođača posjetiteljima festivala, kao i slušateljima i gledateljima radio i TV emisija njihovih medijskih pokrovitelja. Žiri izvođače ocjenjuje u četiri kategorije po maksimalno pet bodova te o pobjedniku odlučuje zbroj bodova žirija i publike.

Publika glasuje odabirom jednog od izvođača koji nastupaju. izvođač koji po publici sakupi najveći broj glasova dobiva 10 bodova, drugi po broju glasova 8 bodova, treći 6 i četvrti 4 boda. Publika glasuje ispisivanjem imena favorita na poleđinu ulaznice. Kad je riječ o nagradi, organizatori su pripremili čak nekoliko. Riječ je o glazbenoj opremi, organiziranom glazbenom touru i promociji od strane Festivala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare