To je to što me zanima!

Borba za polufinale: Anja i Luka imaju dva boda prednosti, a David u igru ušao presretan

Na početku poligona čekao ih je pješčani dio koji su morali proći, radeći si put pomoću kocki, a pri tom nisu smjeli dotaknuti tlo
Vidi originalni članak

David je presretan i oduševljen je svojim nastupom u duelu u kojem je pobijedio Lea, no nema odmora ni za plavi ni za crveni tim budući da moraju odmjeriti snage u individualnim igrama koje će pokazati tko od njih zaslužuje nastaviti sudjelovati u natjecanju. Igra u Survivoru se nastavlja, a dvoje najboljih odlazi direktno u polufinale.

Anja i Luka u ovaj su krug ušli svaki s bodom prednosti kojeg su osvojili u prethodnim borbama. Na početku poligona čekao ih je pješčani dio koji su morali proći, radeći si put pomoću kocki, a pri tom nisu smjeli dotaknuti tlo. U nastavku poligona čekao ih je niz prepreka koje su morali proći što brže. Na kraju poligona nalazio se stol s tri rupe, a njihov je zadatak bio da ubace dvije loptice. Natjecatelji kojima je ovo prvo pošlo za rukom osvojili su bod, a u polufinale prolaze oni koji prvi osvoje četiri boda. 

U zadnjoj rundi koju smo vidjeli natjecali su se Draga i Luka. Draga je uzela bod, pa igru nastavlja s dva boda, a Luka i dalje ima samo jedan. Napeta igra nastavlja se u sljedećoj epizodi, a tko će osvojiti najviše bodova tek ćemo doznati. 


SURVIVOR Crveni tim izglasao Marka za duel, u borbi izgubio Bojan: 'Glasam za tebe jer si folirant!'

Idi na 24sata

Komentari 11

  • KusNjega 26.05.2023.

    Kolo sreće se okreće, ako ne bi bilo iznenađenja ne bi ni shou vrijedio. Trebali su onda Denisa proglasiti pobjednikom odmah na početku, i završiti natjecanje.

  • komentator Luka10 26.05.2023.

    ništ ne vjerujem dok ne vidim, nadam se denis........al u finale bi mogla porota pogurati antoniju

  • Medo1314 26.05.2023.

    To bi bila sramota s obzirom da normalna većina gledatelja želi da pobjedu odnese sposoban i moralno ispravan natjecatelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare