To je to što me zanima!

'Borba za život': Na Bernieja je skočio pas koji je veći od njega

Biznismen je snimljen u Švicarskoj u društvu trudne kćeri Tamare i njezina supruga. Dok ga je kći fotografirala s obožavateljicom, s leđa mu je prišao veliki pas
Vidi originalni članak

Bernie Ecclestone (83) prije tri dana odstupio je s mjesta šefa Formule 1 dok se ne završi postupak koji je zbog davanja mita njemačkom bankaru od 40 milijuna eura protiv njega pokrenuo sud u Münchenu. Bernie, koji tvrdi da je bila riječ o ucjeni i mogao bi završiti u zatvoru, u subotu je snimljen u društvu trudne kćeri Tamare Ecclestone (29) i njezina supruga Jayja Rutlanda u Gstaadu u Švicarskoj. Dok ga je Tamara fotografirala mobitelom u društvu obožavatelja, biznismenu je s leđa prišao ogromni pas i pokušao skočiti na njega. Bivši suprug Slavice Ecclestone, koji je visok samo 158 centimetara, pokušao se obraniti rukama, a Tamara i Jay nisu se mogli prestati smijati. Mazili su psa i čavrljali s njegovom vlasnicom koja ga je pokušala umiriti. 

Bogata nasljednica u sedmom je mjesecu trudnoće i uskoro bi trebala postati majka djevojčice. 

- Prvi dan u prekrasnom snježnom romantičnom Gstaadu - napisala je Tamara na Twitteru i objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom za kojeg se udala u lipnju nakon šest mjeseci veze. 

Baš kao što je i priželjkivala, bogatašici će se ispuniti želja da dobije djevojčicu poput svoje mlađe sestre Petre

- Želim da naše djevojčice budu bliske poput nas dvije. Voljela bih imati djevojčicu koja će biti jako bliska s Lavinijom. Između njih će biti samo godinu dana razlike i to je sjajno - rekla je Tamara prije no što je saznala spol djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ojdimidojdimi 21.01.2014.

    tako mali a toliko miliona težak......................

  • niiiik 21.01.2014.

    ooooo same gluposti za čitati

  • BABAROGA_5 20.01.2014.

    Ima ovaj pas dobar njuh-----hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare