To je to što me zanima!

Boris Becker u tajnosti zaprosio 23 godine mlađu djevojku? 'Da, ona je velika ljubav mog života'

Bivši tenisač i Lilian de Carvalho Monteiro zajedno su već nekoliko godina, a nakon njegovog izlaska iz zatvora, preselili su se u Milano
Vidi originalni članak

Bivši tenisač Boris Becker (55) navodno se nakon tajne prosidbe zaručio sa svojom 23 godine mlađom djevojkom, piše Bild. 

LILLY BECKER Bivša supruga Borisa Beckera: 'On je narcisoidni egoist, želi me uništiti, ali ne dam mu...'

Prema pisanju njemačkih medija, Becker će se oženiti po treći put. Naime, bivši tenisač i Lilian de Carvalho Monteiro zajedno su već nekoliko godina, a nakon njegovog izlaska iz zatvora, preselili su se u Milano.

Prema pisanju stranih medija, Becker je na izlasku iz zatvora izjavio kako je preživio zbog ljubavi.

- Preživio sam zbog njezine ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom - rekao je, a vjenčanje se očekuje tijekom godinu dana, piše Daily Mail.

Bivšem tenisaču ovo će biti treći brak, a sa suprugom Lilly Becker razveo se još 2018. nakon devet godina. Prvi brak s Barbarom Becker trajao je osam godina, a vjenčali su se 1993. godine. Krah ljubavi došao je nakon što je Becker priznao aferu dok je supruga bila trudna.

OPLELA PO BIVŠEM TENISAČU Bivša supruga Borisa Beckera: 'On je vrag! Napustio je sina'

Prisjetimo se, Becker je odslužio osam mjeseci u zatvoru od svoje dvije i pol godine dosuđene kazne zbog skrivanja imovine vrijedne 2.5 milijuna funti i proglašenja bankrota.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mars7 15.02.2024.

    slavni se rastave brzo

  • Mr. Pickles 15.02.2024.

    Baš baš Boom Boom Boris voli te tamnopute, sjećam se u 90-ima kako je njegova supruga (mislim da se zove Barbara) stresno proživljavala svaki njegov meč, a on je prevario s nekom čistačicom ili konobaricom u Wimbledonu 😂

  • lily A 15.02.2024.

    I sa ovom ce dugo u snazi 🤞

Komentiraj...
Vidi sve komentare