To je to što me zanima!

Boris i dalje pati za plavušama, a Hakija mu je najdraži farmer

'Najzanimljiviji farmer mi je Hakija. Interesantan je, zabavan. Najdraža kandidatkinja mi je ona plava kod Josipa, Gabriela', otkrio je Boris koji još uvijek voli plavuše, iako mu je jedna u desetoj sezoni showa slomila srce
Vidi originalni članak

Tajana Munižić (21), Slavonka sa zagrebačkom adresom, traži ljubav na farmi Dušana Golubovca (29) u Zrinu, a gledatelji emisije 'Ljubav je na selu' imali su je prilike upoznati još u desetoj sezoni kada se prijavila za farmera Borisa Kolesarića (27).

Farmer je sad za RTL komentirao ovogodišnju sezonu, koju, kako kaže, i dalje aktivno prati.

DRAMA U 'LJUBAVI NA SELU' Tea u svinjcu kod Josipa: Želim izaći van, smrdi mi, bojim se...

- Gledam 'Ljubav je na selu'. Svi mi se čine sasvim u redu, i cure i farmeri. Ima zgodnih cura. Ne smeta mi što se Tajana opet prijavila. K meni nije mogla doći jer je bila bolesna, super da se opet prijavila - rekao je Boris.  Otkrio nam je i tko mu je najdraži od kandidata ovogodišnje 12. sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najzanimljiviji farmer mi je Hakija. Interesantan je, zabavan. A najdraža kandidatkinja mi je ona plava kod Josipa, Gabriela - otkrio je Boris koji očigledno još uvijek voli plavuše, iako mu je jedna u desetoj sezoni showa slomila srce.

Među djevojkama koje su došle na njegovu farmu u Tar pored Poreča, gdje živi s djedom, simpatije ovog farmera osvojila je djevojka Ana-Paula Bogdanović (21). Međutim, Borisu se nije svidjelo njezino ponašanje i nisu mogli pronaći zajednički jezik pa ju je naposljetku mama odvela kući. 

Boris ju je prebolio, a rekao je i da se ne čuju. Kako je Borisu Ana Paula slomila srce, a s Leonidom (26) nije mogao zamisliti budućnost pa je na romantično putovanje odlučio pozvati Valeriju (21) koja je od showa odustala zbog bolesti. Zaputio se u Ogulin, a Valerija je bila oduševljena njegovim pozivom.

Iako ju je vodio na romantično putovanje, oni i dalje održavaju kontakt, ali u prijateljskom tonu. No, kako onu pravo nije upoznao u showu tako i dalje nije izvan emisije. 

BAHRA ZAHIROVIĆ: 'Meni ne fali ništa, a muškarac mora biti nježan da me osvoji'

- Nisam još našao nikakvu curu, još je tražim - rekao je Boris.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ŠtangaŽelezni 25.02.2020.

    Sarkazam ok ali ovo je dno dna aj bok

  • Judita👥 25.02.2020.

    Tko je Tajana

  • 25.02.2020.

    Još najnormalnija od svih tih cura tamo mi je ta Josipova "zlatna" Gabriela, ona ne glumata, ponaša se kulturno i bez razmaženih ispada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare