Show

Komentari 21

Boris i dalje pati za plavušama, a Hakija mu je najdraži farmer

Boris i dalje pati za plavušama, a Hakija mu je najdraži farmer

'Najzanimljiviji farmer mi je Hakija. Interesantan je, zabavan. Najdraža kandidatkinja mi je ona plava kod Josipa, Gabriela', otkrio je Boris koji još uvijek voli plavuše, iako mu je jedna u desetoj sezoni showa slomila srce

Tajana Munižić (21), Slavonka sa zagrebačkom adresom, traži ljubav na farmi Dušana Golubovca (29) u Zrinu, a gledatelji emisije 'Ljubav je na selu' imali su je prilike upoznati još u desetoj sezoni kada se prijavila za farmera Borisa Kolesarića (27).

Farmer je sad za RTL komentirao ovogodišnju sezonu, koju, kako kaže, i dalje aktivno prati.

- Gledam 'Ljubav je na selu'. Svi mi se čine sasvim u redu, i cure i farmeri. Ima zgodnih cura. Ne smeta mi što se Tajana opet prijavila. K meni nije mogla doći jer je bila bolesna, super da se opet prijavila - rekao je Boris.  Otkrio nam je i tko mu je najdraži od kandidata ovogodišnje 12. sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najzanimljiviji farmer mi je Hakija. Interesantan je, zabavan. A najdraža kandidatkinja mi je ona plava kod Josipa, Gabriela - otkrio je Boris koji očigledno još uvijek voli plavuše, iako mu je jedna u desetoj sezoni showa slomila srce.

Među djevojkama koje su došle na njegovu farmu u Tar pored Poreča, gdje živi s djedom, simpatije ovog farmera osvojila je djevojka Ana-Paula Bogdanović (21). Međutim, Borisu se nije svidjelo njezino ponašanje i nisu mogli pronaći zajednički jezik pa ju je naposljetku mama odvela kući. 

Boris ju je prebolio, a rekao je i da se ne čuju. Kako je Borisu Ana Paula slomila srce, a s Leonidom (26) nije mogao zamisliti budućnost pa je na romantično putovanje odlučio pozvati Valeriju (21) koja je od showa odustala zbog bolesti. Zaputio se u Ogulin, a Valerija je bila oduševljena njegovim pozivom.

Iako ju je vodio na romantično putovanje, oni i dalje održavaju kontakt, ali u prijateljskom tonu. No, kako onu pravo nije upoznao u showu tako i dalje nije izvan emisije. 

- Nisam još našao nikakvu curu, još je tražim - rekao je Boris.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci