Obavijesti

Show

Komentari 11

'Meni ne fali ništa, a muškarac mora biti nježan da me osvoji'

'Meni ne fali ništa, a muškarac mora biti nježan da me osvoji'
12

'Moj idealan spoj bi bio da me izvede u lijepi izlazak da si postepeno otvorimo srca i da to ide u nekom pozitivnom smjeru - kaže natjecateljica. Ističe kako u prošlosti nije imala uvijek lijepa ljubavna iskustva

VIDEO

Zagrepčanka Bahra Zahirović (54) poznato je lice obožavateljima showa 'Ljubav je na selu'. Nakon što je u 11. međunarodnoj sezoni pisala u Berlin Dominu Santru (62) s kojim, kako kaže, nije kliknula jer su različitih karaktera, ove godine sreću iskušava u Istri kod Valtera Krastića (52). 

Za 24sata otkrila je kako ju muškarac može osvojiti jednom lijepom pristojnošću, jednim pristupom koji je fin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

- Volim kad muškarac ima lijepi osmijeh, osjećaje, kad je pozitivan i ženu zna istinski cijeniti. Moj idealan spoj bi bio da me izvede u lijepi izlazak da si postepeno otvorimo srca i da to ide u nekom pozitivnom smjeru - kaže nam natjecateljica. Ističe kako u prošlosti nije imala uvijek lijepa ljubavna iskustva, te da joj se Valter svidio na prvi pogled.

- Mislila sam da je emisija dobra prilika da ga bolje upoznam. Činio mi se iskren, ugodan i da se može udostojiti da me osvoji - objašnjava i dodaje da ako bi u farmeru našla osobu idealnu za udaju, da bi stala pred oltar. 

- Ako bi pronašla muškarca koji mi se istinski sviđa, nježan je i džentlmen i nema poroka, usudila bih se stupiti u brak - izjavila je. Ne voli da joj netko bude nadređen niti voli dominirati nad drugima. Uvijek je za, kako kaže, zajednički jezik da se nijedna strana ne osjeća pod stresom i pritiskom jer za ljubav je, smatra, uvijek potreban dogovor.

Simpatična kandidatkinja gledatelje je odmah osvojila originalnim komentarima na situacije u kojima se nalazi. Njezine izjave 'kruže' društvenim mrežama i forumima. Došavši kod Valtera u Buje, Bahra je izjavila kako joj je predivna soba u koju se smjestila te kako baš voli 'antikvatni' namještaj koji vidi oko sebe.

Pohvalila je smještaj za razliku od drugih natjecateljica...Natjecanje u reality showu nije joj, tvrdi, teško palo zbog blizine mora pa je sve skupa nazvala godišnjim odmorom. U sobi je sama jer su se Zorica i Sandra više zbližile. 

- Prerazličite smo, a posebno Sandra i ja. Nikako nismo mogle naći zajednički jezik. Valter je izjavio da želi pravednu ženu, dobru dušu i dobar stav koji bi uljepšavao njegov dom. Mislim da bih se ja u tim njegovim željama najbolje snašla - kaže.  Zagrepčanka je nam je otkrila i svoju, kako kaže, supermoć.

- Odmah po izgledu osobe mogu procijeniti barem 80 posto je li dobra, pozitivna ili zlonamjerna. To mi je pomoglo da 'pročitam' odmah i Valtera - pohvalila se. Gledateljima je otkrila da je zaposlena i bavi se šetnjom te kako se brani od nasrtljivih muškaraca.

- Kad me neki muškarac želi povaliti, stanem mu na nogu i udarim ga u jaja - ističe simpatična kandidatkinja i dodaje nam da se svaka žena danas treba znati obraniti, ali da dosad, na sreću, nikad nije imala potrebe svoje vještine pokazati muškarcima. Na sebi nam, otkriva, ne bi mijenjala ništa, zadovoljna je izgledom. Mislim da je puno bitnija energija, fini pristup prema drugim ljudima.

- Moramo moći lijepo i ugodno razgovarati i to je bitnije od toga kako netko izgleda - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...