To je to što me zanima!

Boris i Doris ušli u 'Superpar': Mislili smo da nam se priviđa

Smijala sam se već sad kad sam ih vidjela u ovom showu samo nakratko, mogu tek misliti kako će biti kada vidimo kroz što su sve prolazili, pisali su pratitelji na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Večeras je započela druga sezona showa 'Superpar'. Gledateljima se u prvim minutama epizode prikazalo što će sve moći vidjeti u novoj sezoni. Kao i u prvoj sezoni, natjecateljima će se u kući pridružiti i celebrity par. Tada su to bili Indira Levak (46) i njen suprug Miroslav, a ovaj put Doris Pinčić (31) i Boris Rogoznica (32).

POGLEDAJTE VIDEO: Gledatelji u šoku: Boris i Doris u 'Superparu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama krene s komentarima na račun bivših supružnika. S obzirom na to da su epizode showa snimane prije gotovo godinu dana dok je par još uvijek bio u braku, a sada više nisu, ljudima je bilo smiješno vidjeti ih u 'Superparu'. Kontaktirali smo RTL i od njih dobili službenu izjavu oko bivših partnera. 

- Druga sezona RTL-ove zabavne emisije 'Superpar' snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu 'celebrity para', u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije. Do tada, svi će se dobro zabaviti i uživati uz briljantnog Enisa Bešlagića i osam parova u borbi za veliku novčanu nagradu i titulu 'Superpara'. Njihove izazove, drame i preispitivanja naši gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat - istaknuli su. 

Gledatelji su se raspisali kako jedva čekaju nove epizode da bi vidjeli kako su se u izazovima snalazili tadašnji partneri Doris i Boris. 

- Jedva čekam. Smijala sam se već sad kad sam ih vidjela u ovom showu nakratko, mogu tek misliti kako će biti kada vidimo kroz što su sve prolazili. U prvi tren mislila sam da mi se priviđa - pisali su pratitelji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Bodulski ogulin 16.09.2020.

    Pa stvarno ste s njima upropastili emisiju!! Nema dana da se o njima ne piše i nema sata da Doris se ne pojavi na tv. STRAŠNO

  • stadion 15.09.2020.

    Oooo ...pa tu moze natjecanje odmah i zavrsiti , vec se zna tko je super par. Nema potrebe da se ostali uopće trude ..

  • mali mravac 15.09.2020.

    Jadniji bracni par od njih nisam nikad vidio. Bas su obadvoje izgledom za nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare