To je to što me zanima!

Boris Novković čestitao 2020. i pokazao prvu fotografiju kćeri

Nakon dvojice sinova koje je dobio u prošlom braku, Boris se skrasio s Iris, Zagrepčankom koju je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom
Vidi originalni članak

Čini se kako mu je 2019. bila veoma uspješna s obzirom na to da je u travnju dobio kćerkicu Si sa 25 godina mlađom Iris Volf (27), a Boris Novković (52) nada se jednako dobroj 2020. Lijepe želje prenio je i svojim fanovima i pratiteljima putem društvenih mreža. 

- Želimo da vas ljubav obasjava cijele ove godine, jer iz ljubavi sve započinje i sve se u nju vraća. Kada bezuvjetno voliš onda energija zdravlja, sreće i uspjeha zauvijek sjaji na tvom putu. Sretna 2020 - poručio je Novković.

U KRUGU OBITELJI Borisovo vjenčanje u tajnosti: 'Iris je sada gospođa Novković'

Na fotografiji je pjevač u društvu 25 godina mlađe supruge po prvi puta pokazao i svoju kćer, a oni koji ga prate uzvratili su im jednako lijepim željama. 

Nakon dvojice sinova koje je dobio u prošlom braku, Boris se skrasio s Iris, Zagrepčankom koju je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom. Zbog razlike u godinama mnogi im nisu prognozirali uspjeh, ali Novković je, čini se, opijen ljubavlju kao i prvog dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lang 03.01.2020.

    Ima u 24sata članak iz 2017. kad ga je ostavila Ines, u komentarima je pisao neki susjed rocky29:" Lik koji mlati zene zove se nasilnik, u ovom slucaju jos i pijanica i plasticni ljigavac .. mi susjedi cujemo i vidimo sve..neznam koliko puta je policija vec bila..otisla je Ines vec davno, nazalost sa modricama..a njega strpajte u vrapce, pod hitno..." Ni ova tzv najsexy kaj več ne bu dugo, ak je pametna

  • naranča 03.01.2020.

    Ovom čovjeku hitno treba dobar psihijatar🤯

  • mousse 02.01.2020.

    I mi tebi želimo da te Iris svaki dan dobro išamara za doručak, ručak i večeru, za sve one jadnice koje si ti šamarao i šaketao, licemjeru, lažove, psihopatu i pijanduro! Fuj, fuj,fuj!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare