Borisovo vjenčanje u tajnosti: 'Iris je sada gospođa Novković' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 41

Borisovo vjenčanje u tajnosti: 'Iris je sada gospođa Novković'

Borisovo vjenčanje u tajnosti: 'Iris je sada gospođa Novković'
9

Iris i ja nismo formalisti i ne robujemo društvenim skrupulama, ali smo svoju vezu u tajnosti ipak prije mjesec dana ozakonili u krugu naših roditelja. Iris je od tada Novković, kaže nam pjevač

VIDEO

Da sretnim vijestima za Borisa Novkovića (51) nema kraja priznaje nam i sam pjevač. Naime, nakon što je jutros u dva sata ujutro u zagrebačkoj bolnici Merkur dobio djevojčicu Si, Boris nam je otkrio i još jednu sretnu vijest koja mu se nedavno dogodila u životu. 

- Iris i ja nismo formalisti i ne robujemo društvenim skrupulama, ali smo svoju vezu u tajnosti ipak prije mjesec dana ozakonili u krugu naših roditelja. Iris je od tada Novković - priznao je pjevač za 24sata i otkrio kako se osjeća zbog rođenja kćeri.

Boris Novković dobio curicu Si s 25 godina mlađom Iris Volf
Boris Novković dobio curicu Si s 25 godina mlađom Iris Volf

-  Predivno, uz rođenje moja dva sina ovo mi je najznačajniji i najsretniji dan u životu. Sve je proteklo lijepo i prirodno - rekao je Boris i dodao: 

- Bio sam na porođaju, nije me bilo strah. Porođaj je uz pomoć doktora Darka Skalaka prošao u najboljem redu - objašnjava pjevač. 

Otkrio nam je i kako je nastalo posebno ime djevojčice.

- Djevojčicu smo nazvali Si. Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Generalno mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris - izjavio je kroz smijeh.

Par je u vezi od prošlog proljeća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine. U početku su se pojavljivali skupa na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama. 

Boris je svojedobno rekao kako je ona ljubav njegova života i da se odlično slažu. 

Pokretanje videa...

00:19

DANAS BI SLAVIO 40. ROĐENDAN: Tragična i zastrašujuća priča o životu i preranoj smrti Heatha Ledgera

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'
MARKO PETROVIĆ

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'

Plus+ Obitelj Petrović film će pogledati na premijeri u Šibeniku na Draženov 60. rođendan • Marko Petrović igra Draženovog suigrača iz Cibone • Producenti Zdjelarević i Šiber na filmu su radili osam godina