Show

Komentari 15

Boris Novković čestitao 2020. i pokazao prvu fotografiju kćeri

Boris Novković čestitao 2020. i pokazao prvu fotografiju kćeri

Nakon dvojice sinova koje je dobio u prošlom braku, Boris se skrasio s Iris, Zagrepčankom koju je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom

Čini se kako mu je 2019. bila veoma uspješna s obzirom na to da je u travnju dobio kćerkicu Si sa 25 godina mlađom Iris Volf (27), a Boris Novković (52) nada se jednako dobroj 2020. Lijepe želje prenio je i svojim fanovima i pratiteljima putem društvenih mreža. 

- Želimo da vas ljubav obasjava cijele ove godine, jer iz ljubavi sve započinje i sve se u nju vraća. Kada bezuvjetno voliš onda energija zdravlja, sreće i uspjeha zauvijek sjaji na tvom putu. Sretna 2020 - poručio je Novković.

Na fotografiji je pjevač u društvu 25 godina mlađe supruge po prvi puta pokazao i svoju kćer, a oni koji ga prate uzvratili su im jednako lijepim željama. 

Nakon dvojice sinova koje je dobio u prošlom braku, Boris se skrasio s Iris, Zagrepčankom koju je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom. Zbog razlike u godinama mnogi im nisu prognozirali uspjeh, ali Novković je, čini se, opijen ljubavlju kao i prvog dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci