To je to što me zanima!

Boris Novković fulao državu: 'Moskvu’ je snimao u Sloveniji

Podsjeća me na one prve pjesme s početka karijere. Već sam zaboravio pisati pjesme po kojima sam prepoznat, ali ova je definitivno ta, rekao je glazbenik Novković
Vidi originalni članak

Pjevač Boris Novković (50) snimio je novu pjesmu ‘Moskva’.  Riječ je o ljubavnoj pjesmi autora Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Pjesma ga je, kako kaže, kupila na prvu.

ZAVODNIK Sve Novkovićeve ljubavi: Hoće li s Anom imati 'happy end'?

- Podsjeća me na one prve pjesme s početka karijere. Već sam zaboravio pisati pjesme po kojima sam prepoznat, ali ova je definitivno ta - rekao nam je Novković. Spot za 'Moskvu' je većim dijelom snimao u Sloveniji. Neke scene su snimane u Ljubljani, a u njima je glumila i ruska balerina iz ljubljanskog kazališta. Da je Novković ljubitelj balerina, potvrđuje i činjenica da ljubi Anu Hanić, balerinu kazališta Komedija.

POPUT MLADIĆA To ga opušta: Boris Novković 'pegla' bore i odlazi u solarij

Što da vam kažem? Vjerujete u neke odnose, ulazite u njih iskreno i pošteno, ali tužno je što u životu ništa nema garanciju. Mogu vam reći da Ana i ja imamo lijep i kvalitetan odnos, rekao je Novković svojedobno za časopis Story o djevojci s kojom je ušao u vezu svega nekoliko mjeseci nakon razvoda od politologinje Ines Katić (31).

Kantautor je novu ljubav, defektologinju i balerinu, u siječnju odveo na romantični sedmodnevni odmor u Dubai. Fotografijama se pohvalio na svojoj društvenoj mreži, ali je ipak pozirao bez nove djevojke. 

BORIS NOVKOVIĆ: 'Bivša supruga i ja odgajamo sina s posebnim potrebama'

Novković je Anu prvi put ugledao u studenom prošle godine na koncertu u čast pokojnom Vladi Štefančiću. Kako je pisao Story, Boris je uživao u glazbenom spektaklu u Komediji, a u jednom ga je trenutku očarala izvedba stepa balerine.

Kako je poslije ispričao, osjećao se kao da je zalutao u Oscarom nagrađeni film 'La La Land'. Anu je upoznao preko zajedničkih poznanika te je pozvao na kavu, a druženja su se pretvorila u romansu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 06.04.2018.

    Do polovice 90-ih je bilo dobrih njegovih pjesama, poslije se mogu na prste jedne ruke prebrojati...

  • anchy2004 06.04.2018.

    I kakve to veze ima? Autor teksta je malo više toga 'fulao'

  • cornelie 06.04.2018.

    Fulao je on puno toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare