To je to što me zanima!

Boris Novković najavio akustični koncert: Nakon pet godina opet stiže pred zagrebačku publiku

Pjesme su ‘ogoljene' od elektrike, svih produkcijskih zahvata i zvuče izvorno i originalno, upravo onako kako su zvučale kada su nastale, odnosno napisane, objasnio je Boris ranije
Vidi originalni članak

‘S one strane ljubavi‘ naziv je koncerta Borisa Novkovića (55), najavljenog za 6. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, s početkom u 20 sati. Nakon pet godina, Boris se vraća na pozornicu u ovaj divan ambijent koji će po prvi puta, dodatno naglasiti unplugged varijantom koncerta.

'bio je dosta strog' Boris Novković o odnosu s ocem Đorđem: 'Strašno mi nedostaje'

I inače poznat kao veliki ljubitelj unplugged koncerata, Boris je tijekom jedne od prethodnih turneja objasnio i zašto.

- Pjesme su ‘ogoljene‘ od elektrike, svih produkcijskih zahvata i zvuče izvorno i originalno, upravo onako kako su zvučale kada su nastale, odnosno napisane. To podrazumijeva neposrednu i sjajnu atmosferu te pjevanje skupa s publikom od početka pa do kraja koncerta - naglasio je.

VELIKA ČAST Boris Novković bio je predgrupa Tini Turner: 'Izašla je iz limuzine i upoznali smo se, rekla mi je...'

A upravo takva atmosfera očekuje i zagrebačku publiku. ‘U dobru i zlu‘, ‘Tamara‘, ‘Dok svira radio‘, ‘Sve gubi sjaj bez ljubavi‘, ‘Što je s princezom moje vrele mladosti‘, ‘Vukovi umiru sami‘, ‘Prodala me ti‘, ‘Ne vjerujem tvojim usnama‘, ‘'Ko sam bez tebe‘, samo su neki od bezvremenskih hitova Novkovića, jednog od najpopularnijih pop kantautora, čija je glazbena karijera započela još 1986. godine albumom ‘Kuda idu izgubljene djevojke (Tamara)‘.

Od tada, karijeru su mu obilježile mnogobrojne nagrade i priznanja te je postao jedan od najizvođenijih hrvatskih autora i izvođača.

JAVIO NAM SE PJEVAČ Kraj braka ili samo nova kriza? Na vratima Borisove supruge Iris više ne piše Novković...

Ulaznice za koncert koji će donijeti retrospektivu pjesama unazad zadnjih 35 godina, na koji je publika u Lisinskom čekala čak pet godina, dostupne su putem sustava Entrio, a oni najbrži do 14. rujna mogu nabaviti Early bird ulaznice, po povoljnijim cijenama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zorozimba 05.09.2023.

    Dolaze li mu sve ex supruge? To je skoro cijeli prvi red Lisinskog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare