To je to što me zanima!

Boris Novković ponovno ljubi: Balerinu Anu odveo je u Dubai

Kantautor se u svibnju prošle godine razveo od politologinje Ines Katić, s kojom je u braku bio osam mjeseci. Novković je sada ljubavnu sreću, piše Story, pronašao s balerinom Anom Hanić
Vidi originalni članak

Što da vam kažem? Vjerujete u neke odnose, ulazite u njih iskreno i pošteno, ali tužno je što u životu ništa nema garanciju. Mogu vam reći da Ana i ja imamo lijep i kvalitetan odnos, rekao je Boris Novković (50) o svojoj novoj djevojci za časopis Story

Kantautor je novu ljubav, defektologinju i balerinu Anu Hanić, odveo na romantični sedmodnevni odmor u Dubai. Fotografijama se pohvalio na svojoj društvenoj mreži, ali je ipak pozirao bez nove djevojke.

Novković je Anu prvi put ugledao u studenom prošle godine na koncertu u čast pokojnom Vladi Štefančiću. Kako piše Story, Boris je uživao u glazbenom spektaklu u Komediji, a u jednom ga je trenutku očarala izvedba stepa balerine.

Kako je poslije ispričao, osjećao se kao da je zalutao u Oscarom nagrađeni film 'La La Land'. Anu je upoznao preko zajedničkih poznanika te je pozvao na kavu, a druženja su se pretvorila u romansu. 

Novković se u svibnju prošle godine razveo od politologinje Ines Katić (31) nakon osam mjeseci braka. O trzavicama u braku već je progovorio četiri mjeseca nakon njihova svadbe na Pagu.

POPUT MLADIĆA To ga opušta: Boris Novković 'pegla' bore i odlazi u solarij

- Ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovno dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti, peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav zauvijek! I nema drugoga komentara”, napisao je Novković. Dok je bio u ljubavi s Ines, rekao je da 'se osjeća sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom'.

Nakon razvoda, šuškalo se da ljubi atraktivnu Zagrepčanku, no to je romansa, kako smo pisali, potrajala četiri mjeseca. Glazbenik je tada rekao da je 's kim izlazi njegova osobna stvar'.

- Kada nađem novu ljubav, partnericu, djevojku, bit će to potkrijepljeno zajedničkom fotografijom, imenom i prezimenom - obećao je Boris. 

MUKE PO NOVKOVIĆU 'Noćas sam ti opet sam...': Nakon razvoda zapeo na šanku

Novkovićev prvi brak bio je s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a trajao je pet godina. Nakon toga devet godina bio je u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina. Potom se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (38), zbog koje je puknuo drugi brak. S Ivom je prekinuo nakon tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Boje straha 30.04.2018.

    Boris meni drag, ali nisi Bog zna što. Uvijek se praviš važan. Meni je Hoyka macho tata pa to nitko nije primijetio. Čovjek je kul, umjetnik, uvijek tip top tata i ne iskorištava to za promidžbu. Dajte malo p takvim očevima koji čvrsto stoje na zemlji a ne vuku noge ko zmija rep.

  • liliana 18.01.2018.

    Nisu ovom svo doma.

  • kung fu panda 17.01.2018.

    Boris,Boris kupi si mačku

Komentiraj...
Vidi sve komentare