Obavijesti

Show

Komentari 120

'Noćas sam ti opet sam...': Nakon razvoda zapeo na šanku

'Noćas sam ti opet sam...': Nakon razvoda zapeo na šanku
1

PUKLO NAKON ČETIRI MJESECA Glazbenik je bio uvjeren da je našao onu pravu. No prijateljima se povjerio kako je prekinuo s ‘atraktivnom Zagrepčankom’

VIDEO

Boris Novković (49) ove godine u travnju je s politologinjom Ines Katić (31) podnio sporazumni zahtjev za rastavom nakon osam mjeseci braka. Tri mjeseca kasnije glazbenik je već bio u ljubavnoj vezi s “atraktivnom Zagrepčankom”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Novković ju je upoznao, tvrdio je prijateljima, nakon razvoda, a bio je uvjeren da je “konačno pronašao onu pravu”. No i toj je ljubavnoj idili nakon četiri mjeseca došao kraj. 

Utučeni Boris ljubavne je boli liječio u društvu prijatelja na šanku zagrebačkoga kafića. Te noći prijateljima je priznao da je prekinuo s djevojkom. Oni su mislili da će ljubavnici izgladiti trzavice, no Novković im je priznao da je njegova romansa definitivno završila. 

Da se razvodi treći put, od Ines Katić, dalo se naslutiti četiri i pol mjeseca nakon njihove svadbe, koja je bila na Pagu prošlog ljeta pod kišobranima. Tad je fanovima poručio: “Ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovno dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti, peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav zauvijek! I nema drugoga komentara”, napisao je Novković. Dok je bio u ljubavi s Ines, rekao je da “se osjeća sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom”.

Novkovićev prvi brak bio je s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a trajao je pet godina. Nakon toga devet godina bio je u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina. Potom se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (38), zbog koje je puknuo drugi brak. S Ivom je prekinuo nakon tri godine. Nekoliko mjeseci poslije upoznao je Ines. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a ubrzo su se i zaljubili.

Pixsell/Facebook
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin