To je to što me zanima!

Boris: 'Sad i zauvijek' je pjesma koju posvećujem svim ženama

Boris Rogoznica presretan je što je nova pjesma ugledala svjetlo dana. Glazbu i tekst je napravio sam, a aranžman potpisuje Leo Škaro
Vidi originalni članak

Debitantski nastup na ovogodišnjim splitskim Prokurativama s pjesmom 'Netko kao ti', koja još uvijek plovi radijskim eterom, Borisu Rogoznici bio je dodatan vjetar u leđa za novu autorsku glazbenu priču.

POGLEDAJTE VIDEO: Boris je bio u talent showovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Sad i zauvijek' skladba je koju potpisuje sam Boris, a riječ je o ljubavnoj baladi kojom priznaje, publici poklanja ono najbolje od sebe.

- Dugo sam čekao na ovu pjesmu da iznjedri iz dubine moje duše i udomi najnježnije note i stihove, kako bih mogao podariti svijetu ono najbolje od sebe, glazbu moje duše. Zato je posvećujem svim ženama, ali i svima drugima koji se u njoj mogu i žele pronaći - rekao je Boris.

Nakon skladateljske pauze, odvažio se podariti publici nešto svoje, pa tako pečat na glazbu i tekst za 'Sad i zauvijek' stavlja on, dok je sve zajedno u romantični aranžman 'upakirao' Leo Škaro.

NEOČEKIVANO Ipak ga je najavila: Doris je izrekla ime bivšeg supruga, a on je otpjevao ljubavnu baladu

- 'Sad i zauvijek' moja je nova pjesma koja je, hvala Bogu, ugledala svjetlo dana, zajedno sa video spotom. Drago mi je da sam se nakon dužeg vremena vratio skladanju pjesama, te se odvažio plasirati svoju autorsku pjesmu koju sam napisao ovoga ljeta - potvrdio je Boris.

Pjesma ima i videospot koji svojom jednostavnošću vjerno prati cijelu priču stavljajući smisleno u prvi plan - ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Sad i zauvijek'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ifana 23.10.2021.

    Klempo

  • kung fu panda 21.10.2021.

    tko o čemu švaler o poštenju

  • 21.10.2021.

    Neka. Ne triba, fala ti. Docin se Ti palis na Alex Ognjenu svaki drugi komentar je suvisan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare