To je to što me zanima!

Boris u 'Ratkajevima' rekao: Mi te volimo, Ella

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Boris Dvornik se prije smrti u “Ratkajevima” zabunio i Lotte nazvao imenom unuke. On i Ljubica Jović složili su se da ne mijenjamo scenu
Vidi originalni članak

Kad će mene netko tako voljeti kao što se volite vas dvoje, tužno je Ana Vilenica (Lotte) upitala Borisa Dvornika (Lorger) i Ljubicu Jović (grofica Ratkaj).
- Mi te volimo, Ella - odgovorio joj je Dvornik. Scena u kojoj je legendarni glumac zabunom Lotte nazvao imenom svoje unuke Elle jedna je od posljednjih koje je snimio. Odmah nakon toga u dvorac Miljana ulaze ustaše i ubijaju Lorgera i groficu Ratkaj.
- Nisam gledala tu epizodu 'Ratkajevih’. Stvarno je to rekao ili me zezate? Ne znam što bih rekla - potreseno je kazala Dvornikova unuka Ella. Glumačkoj ekipi popularne povijesne sapunice Boris Dvornik pridružio se nekoliko mjeseci nakon što se počela prikazivati, i to po vlastitoj želji.
- Prije nego što umrem želim glumiti u 'Ratkajevima’ - rekao je Boris. Preminuo je samo dva dana nakon što je snimio zadnju scenu svoje omiljene serije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hottie 29.04.2008.

    danas je bila ta epizoda tj. Lotte se sijećala Lorgera i grofice(ubili ih ustaše).ja sam se isto začudila kada je rekao mi te volimo ella.dvornik je bio veliki glumac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare