To je to što me zanima!

Borna Kotromanić o razvodu s Rajićem: 'Tražila sam stabilnost za djecu, dala sam jako puno'

Luka je Bornu zaprosio tek nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali 1995.,  brak je potrajao 10 godina, sve do 2006, a zajedno imaju tri sina. Za njihov razvod često se kaže da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Bivša dizajnerica, a danas sve aktivnija influenserica Borna Kotromanić (50) na društvenim mrežama prisjetila se braka i razvoda s poduzetnikom Lukom Rajićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka je Bornu zaprosio tek nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali 1995.,  brak je potrajao 10 godina, sve do 2006, a zajedno imaju tri sina. Za njihov razvod često se kaže da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj.

DJEVOJKA SA SELA 'Borna, mogao bih se kladiti da nisi ti nacijepala tu gomilu drva'

- Razmišljala sam kao buduća majka, a ne kao strastvena žena. Tražila sam sigurnost i stabilnost za svoju djecu i brojnu obitelj koju sama nisam imala, a koju sam priželjkivala, s čovjekom za kojeg sam mislila da sa mnom dijeli iste vrijednost. No, kad s vremenom shvatiš da ti nisi samo jedna od svojih životnih uloga moraš evoluirati ili nestati, a paradoksalno je da upravo od svega djeca najviše trebaju razvijene roditelje koji su kompetentna ljudska bića u svim aspektima život - napisala je Borna te dodala:

- Kao i u svemu u životu čega sam se primila, i u svoj brak uložila sam ekstremno puno sebe, što je rezultiralo i brojnim potomstvom i muževim poslovnim procvatom - zaključila je.

Danas Borna uživa više nego ikad, a o tome najviše svjedoče brojne fotografije i uspomene na društvenim mrežama. Hvali se vitkom i zavodljivom linijom unatoč godinama, a osmijeh s lica ne skida.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • biba8844 06.08.2021.

    Koliko prostora za jednu potpuno ne važnu osobu???

  • Andjelica 03.08.2021.

    Nije da nekoga vrijeđam ali on je bi polupismeni vozač a ona iz bogate familije školovanja o čemu bi oni imali razgovarati radi se samo o lovi

  • 03.08.2021.

    od prijatelja sam davno cula-"ne *ebu momci-vec novci"

Komentiraj...
Vidi sve komentare