Show

Komentari 82

Borna Kotromanić o razvodu s Rajićem: 'Tražila sam stabilnost za djecu, dala sam jako puno'

Borna Kotromanić o razvodu s Rajićem: 'Tražila sam stabilnost za djecu, dala sam jako puno'

Luka je Bornu zaprosio tek nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali 1995.,  brak je potrajao 10 godina, sve do 2006, a zajedno imaju tri sina. Za njihov razvod često se kaže da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj

Bivša dizajnerica, a danas sve aktivnija influenserica Borna Kotromanić (50) na društvenim mrežama prisjetila se braka i razvoda s poduzetnikom Lukom Rajićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka je Bornu zaprosio tek nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali 1995.,  brak je potrajao 10 godina, sve do 2006, a zajedno imaju tri sina. Za njihov razvod često se kaže da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj.

- Razmišljala sam kao buduća majka, a ne kao strastvena žena. Tražila sam sigurnost i stabilnost za svoju djecu i brojnu obitelj koju sama nisam imala, a koju sam priželjkivala, s čovjekom za kojeg sam mislila da sa mnom dijeli iste vrijednost. No, kad s vremenom shvatiš da ti nisi samo jedna od svojih životnih uloga moraš evoluirati ili nestati, a paradoksalno je da upravo od svega djeca najviše trebaju razvijene roditelje koji su kompetentna ljudska bića u svim aspektima život - napisala je Borna te dodala:

- Kao i u svemu u životu čega sam se primila, i u svoj brak uložila sam ekstremno puno sebe, što je rezultiralo i brojnim potomstvom i muževim poslovnim procvatom - zaključila je.

Borna Kotromanić prošetala centrom Zagreba

Danas Borna uživa više nego ikad, a o tome najviše svjedoče brojne fotografije i uspomene na društvenim mrežama. Hvali se vitkom i zavodljivom linijom unatoč godinama, a osmijeh s lica ne skida.

Najčitaniji članci