To je to što me zanima!

Borna Kotromanić ušla u svađu s novinarkom: 'Fokusom na tuđe grijehe se čistiš od svojih!'

Borna je na društvenim mrežama Silvanu Menđušić optužila da je, dok je bila urednica časopisa Grazia, neopravdano ukinula njezine kolumne. Menđušić se obranila u komentarima a Borna ju je usporedila s Bandićem...
Vidi originalni članak

Borna Kotromanić (50) nerijetko dijeli svoje misli s pratiteljima na društvenim mrežama a svoju posljednju objavu posvetila je bivšoj poslovnoj suradnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Interesantno je kako je Silvana Menđušić s vremenom razvila senzibilitet za nepravdu. Naime, mene je 2006. godine, kao urednica časopisa Grazia, vrbovala za ekskluzivni intervju, neposredno nakon mog razvoda. Intervju je objavljen u kontekstu naše dogovorene suradnje po kojoj sam ja trebala biti stalna kolumnistica časopisa - započela je Borna te dodala kako je nakon dugogodišnjeg iskustva s brakom i majčinstvom vrvila od tema koje je željela obraditi.

- Kolumne su imale velik odjek i na njih sam beskrajno ponosna. Koristila sam ih u prijavi na Jungov institut  za analitičku psihologiju kada sam tamo nastavila obrazovanje. No unatoč njihovoj čitanosti, Menđušićka naprasno prekida suradnju i argumentira je ucjenama i pritiscima. Ili se fokusom na tuđe grijehe čisti od svojih - zaključila je Kotromanić i označila Silvanu u opisu objave.

- Bilo bi lijepo da objavite neke od tih tekstova koje ste prije 15 godina napisali a ja ih objavila. Ne razumijem što bi se u nekom poslovnom odnosu trebalo tretirati kao nepravda ili grijeh. Intervju je bio korektno prenesen, a nakon dvije ili tri kolumne odlučili smo s vama prekinuti suradnju - napisala je Menđušić u komentaru.

NESRETNA LJUBAV Borna Kotromanić o razvodu s Rajićem: 'Tražila sam stabilnost za djecu, dala sam jako puno'

- I Bandić se pravio blesav i išlo mu je! - odgovorila joj je ubrzo Borna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Bere 09.08.2021.

    Silvana M. i gđa Rajic ne stanu intelektom u istu recenicu...... ok, znamo kako si dosla do novca, ali to ne pokazuje razinu intelekta, vec imanja pojaceg zeluca...... sretno tebi, ali ne laprdaj

  • mexpert 06.08.2021.

    Da ti nije bilo muza lopova nitko ne bi ni znao za tebe

  • Neprikladan 06.08.2021.

    A šta se kitiš tuđim prezimenom? Marić i Rajić i židovsko ti nisu dosta?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare