To je to što me zanima!

Borna pokazala vitku liniju na javnom bazenu: 'Pučki kupanac'

Blogerica je odvela najmlađeg sina i njegove prijatelje na izlet na zagrebačko kupalište Šalata. Na društvenim mrežama je podijelila niz fotografija u uskom narančastom badiću s, kako kaže, 'pučkog' kupanja
Vidi originalni članak

Borna Kotromanić (48) ne prestaje šokirati javnost svojim odvažnim modnim kombinacijama, ali i britkim komentarima na društvenim mrežama. Iako je mnogi najviše pamte kao bivšu suprugu Luke Rajića, Borna se okušala i kao modna dizajnerica, blogerica i influencerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bornu se najčešće može vidjeti na zagrebačkoj špici i društvenim događanjima, no ovoga je puta odlučila posjetiti neuobičajenu lokaciju.

Naime, s najmlađim sinom Rafaelom i njegovim prijateljima blogerica je uživala na zagrebačkom kupalištu Šalata.

Na Instagram profilu objavila je niz fotografija na kojima pozira uz bazen obučena u narančasti jednodijelni kupaći kostim, te iskoristila priliku da ovo iskustvo prokomentira u svom stilu.

OSEBUJAN STIL Mamila poglede: Borna na špici pokazala čizme od 12.000 kuna

- S Rafom i njegovom ekipom - pučki kupanac! Na Šalati se najbolje tamni - napisala je Kotromanić u opisu objave, a pratitelji su komentirali da izgleda kao da je 'ispala' iz serije 'Baywatch'.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • _Varešak_ 24.06.2021.

    Zar ona više nije Kotromanić ? Ako nije svi kotromanići su puno sretni.

  • PraznaSlama_1 24.06.2021.

    Trans nakon lose operacije?

  • 24.06.2021.

    Žena nema ni struka ni kuka a grudi joj vise do trbuha. Baš je idealna da objavite tekst o njoj i popratite s više fotografija!! Komedija!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare