Show

Komentari 6

Mamila poglede: Borna na špici pokazala čizme od 12.000 kuna

Mamila poglede: Borna na špici pokazala čizme od 12.000 kuna

Sunčani vikend odlučila je iskoristiti za šetnju, a s obzirom na to da kafići zbog pandemije korona virus ne rade, bivša dizajnerica u ruci je imala kavu za van

Borna Kotromanić (48) prošetala je Zagrebom sa svojim psićem, a osebujnim stilom mamila je poglede slučajnih prolaznika na špici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sunčani vikend odlučila je iskoristiti za šetnju, a s obzirom na to da kafići zbog pandemije korona virus ne rade, bivša dizajnerica u ruci je imala kavu za van. 

Ovaj put odjenula je bijelu jaknu koju je iskombinirala s popularnim Fendi čizmama za kojima su 'poludjele' žene diljem svijeta, a za koje je iskeširala oko 12 tisuća kuna. Kombinaciju je upotpunila čupavom torbicom i vizirom. 

I ovaj put svojim osebujnim stilom izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. I dok neki komentiraju kako je Borna jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, drugi pišu kako često pretjeruje. 

- Ima toliko novca, a i dalje moja susjeda izgleda bolje. Volim Bornu jer 'fura' svoj stil i ne kopira niti jednu influencericu. Za mene najbolja i najzgodnija Hrvatica - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

Najčitaniji članci