To je to što me zanima!

Borna voli izlaziti na cajke, a želi izgledati kao Tina Turner

Manekenke koje nose svjetske brendove na modnim pistama furaju raščupanu kosu. Željela sam i ja frizurom pokazati svoju prirodnu divlju stranu, rekla je Borna Rajić (45)
Vidi originalni članak

Frizer je Bornu Rajić dva sata uređivao kako bi izgledala poput Tine Turner (76).


Raščupana kosa, koja je rock baki već pola stoljeća zaštitni znak, opet se vratila u modu, kaže Rajić. Životnoj savjetnici frizer je peglom napravio moderne 'cik cak' pramenove.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako izgleda Borna Rajić s novom frizurom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


- Inspiracije za promjenom izgleda dolaze mi, baš kao i duhovne inspiracije, iz božanske čestice. Neki su komentirali da sam prava provokatorica jer za noćni izlazak nisam odjenula grudnjak. S ovakvom neobuzdanom kosom grudnjak više neću nositi - objasnila je Rajić.


Otkako se vratila u Hrvatsku, Borna izlazi po narodnjačkim klubovima, gdje se sluša Ceca, udovica omraženog ratnog zločinca Arkana.


Ističe da izlazi na narodnjake jer je to zagrebačka klupska scena, a od svih cajki sjeća se samo nastupa Sandre Afrike.
Rajić godinama nije mijenjala frizuru, nosila je raspuštenu dugu tamnu kosu ili bi je podigla u visoki rep. Sličan styling “furala” je i Turner sve dok se nije proslavila.

Modni eksperiment Rajić je prvi put napravila prije četiri godine kad se ošišala nakratko jer je poželjela izgledati kao otkačena rokerica. Kad se u rujnu preselila u Zagreb, posvijetlila je kosu, a na frizuru, pranje kosu i friziranje odlazi u omiljeni frizerski salon svojeg političkog idola, pokojnog predsjednika Franje Tuđmana.

 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Monarhist 27.02.2016.

    nije mogao izvući samo slamu iz glave?

  • Pero_Ždero 27.02.2016.

    SVAŠTA ,,,,,L

  • jozo biber 26.02.2016.

    luka ju izbacio iz farme i sad nas terorizira :)ali očito ne kuži da nikad neće biti na omotu milke

Komentiraj...
Vidi sve komentare