To je to što me zanima!

Bowiejeva bivša: Bio je lud od kokaina i dugo ovisan o seksu

Večer prije svadbe upao je u naš stan s nekom ljepoticom koju je pokupio u klubu. Zaveli smo je i proveli noć zajedno te zakasnili na ceremoniju, otkriva Angie Barnett
Vidi originalni članak

Moj bivši muž David Bowie voli se seksati u troje s muškarcima i ženama. Zbog njegove promiskuitetnosti zakasnili smo na vlastito vjenčanje, rekla je bivša manekenka Angie Barnett (63) britanskom The Sunu.

Nastavlja kako je Bowie (66) večer prije svadbe upao u njihov londonski stan s nekom ljepoticom koju je pokupio u klubu.

- Zaveli smo je i proveli noć zajedno. Kad smo se probudili, vidjeli smo da kasnimo na ceremoniju - kaže Angie, koja se udala za pjevača 1971., a rastala devet godina poslije.

Otkrila je i kako je glazbenik ‘70-ih bio lud od kokainske ovisnosti. Tako ju je jedanput nazvao iz Amerike i rekao joj da su ga oteli demoni. Naknadno je saznala da ga je zatočio diler kojem je David ostao dužan. Angie vjeruje da se glazbenik nije mnogo promijenio od tada. Tvrdi da sa suprugom, manekenkom Iman (57), živi u slobodnoj vezi te da se i danas seksa s muškarcima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mamma mia 10.03.2013.

    a vidi nje....pa ni ona se tad nije bunila već je bila skupa s njim u tom trojcu!!!!

  • AnteaPiglić 10.03.2013.

    Jesu li pozvali i dotičnu gospođicu na ceremoniju?!

  • HAXXOR 10.03.2013.

    Covjek zivi pravi zivot,

Komentiraj...
Vidi sve komentare