To je to što me zanima!

Božić u kraljevskoj palači? Ne, oprosti baka, letimo za Kanadu

Supružnici će tako slaviti u Kanadi, a na put će povesti sedmomjesečnog sinčića Archie. Na odmoru daleko od Londona uživat će čak šest tjedana. Meghan je u Kanadi živjela sedam godina
Vidi originalni članak

Glasnogovornici princa Harryja (35) i vojvotkinje od sussexa Meghan Markle (38) okončali su nagađanja kako će kraljevski par nadolazeće blagdane provesti u palači, piše Sky News.

Supružnici će tako slaviti u Kanadi, a na put će povesti sedmomjesečnog sinčića Archie. Na odmoru daleko od Londona uživat će čak šest tjedana. Meghan je u Kanadi živjela sedam godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vojvoda od Sussexa bio je čest posjetitelj Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina prije nego što je postala članom kraljevske obitelji - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živjela u Torontu prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji, Zbog Harrya pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde. 

Baka, kraljica Elizabeta II. (93) podržava plan Meghan i Harrya da se odmore i ne pridruže ostatku kraljevske obitelji u  na Božić.

Da se kraljevski par željno očekuje dokazuje i status koji je objavio kandski premjer Justin Trudeau (47) na svom Twitter profilu.

Prošle godine supružnici su u društvu prinčeva Williama (37) i Harryja te kraljice pohodili božićnu misu, a tom prilikom Kate i Meghan odlučile su se za poprilično različite, a ipak skladne modne kombinacije. 

MLADOLIK IZGLED Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

To je Meghan ujedno bila prva božićna misi kao članica britanske kraljevske obitelji. Iako je pripadnicima kraljevske obitelji zabranjeno grljenje s fanovima, Meghan je to pravila prekršila kad je pohrlila zagrliti jednu djevojku koju je prepoznala s Instagrama.

Naime, njih dvije su se pratile dok je Meghan još imala aktivne račune na društvenim mrežama.  Kada je Meghan ugledala da djevojka drži natpis sa svojim korisničkim imenom s Instagrama, prišla joj je i zagrlila je. Ovo nije prvi put da vojvotkinja grli svoje fanove, isto je napravila i na turneji u Australiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pacifista 23.12.2019.

    bolje bi vam bilo da pišete o kemtrejlima nego o ovim zgubidanima.

  • anchy2004 21.12.2019.

    Kadana?? Kandski premijer??

  • 21.12.2019.

    ma imaju svoj život ne slušaju oni puno kraljicu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare