To je to što me zanima!

'Božica je kućanskih poslova': Ona i usisava u donjem rublju

Britanska starleta Aisleyne Horgan-Wallace pokazala je na koji način održava čistoću svog londonskog stana. Snimku je objavila i prozvala se 'božicom'
Vidi originalni članak

Aisleyne Horgan-Wallace (37) britanska starleta i bivša natjecateljica Big Brothera, ne bježi od provokativnih golišavih fotografija. No, ovaj put maštu je zagolicala, ni manje ni više, nego usisavanjem. 

Za usisavanja, Aisleyne je odjenula crni bodi s prorezom gotovo do pupka. Osim što je istaknula bujne grudi, starleta je obula i duge crne čizme. Da bi 'stajling' bio potpun, Aisleyne je i potpuno našminkana. 

- Hej ljudi, ona može biti i božica kućanskih poslova - rekla je djevojka koja ju je snimala, a ona je to i napisala pored snimke koju je objavila na Instagramu. 


Idi na 24sata

Komentari 45

  • GO_RAN 08.01.2016.

    WTF is starleta??? Is that a modern word of Hoe????

  • Tišina mora 08.01.2016.

    Pokusavam kao zenako razumjet sto je zenski u glavi da dobrovoljno objavljuke svoje obnazene fotografije znajuci da na internetu sve ostaje zapamceno i ne kuzim...da moja slika koja takva zavrsi na netu daanima se ne bih dobila od srama i plakala bi ko dijete zbog sramote a ove dobrovoljno to objavljuju ..no svatko radi u zivotu ono sto smatra za sebe dobrim

  • vidum 08.01.2016.

    Prava konzervativna cura. Većina ih usisava potpuno gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare