To je to što me zanima!

Božićni hit Mariah Carey nakon 25 godina konačno prvi na listi

Kad je 1994. objavila pjesmu, nisu je izdali kao singl pa nije mogla konkurirati za Billboardovu listu. Nakon promjene pravila prvi se put probila među 100 najslušanijih 2000.
Vidi originalni članak

'Kraljica Božića' Mariah Carey (49) dospjela je na prvo mjesto Hot 100 Billboardove liste s vječnim božićnim hitom 'All I want for Christmas is you' i to 25 godina nakon što je pjesmu prvi put izdala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad je 1994. objavila pjesmu, nisu je izdali kao singl pa nije mogla konkurirati za Billboardovu listu. Nakon promjene pravila prvi se put probila među 100 najslušanijih 2000., a posljednjih je godina sve bliže vrhu.

- Uspjeli smo - napisala je Carey na Twitteru uz niz emotikona sa suzama radosnicama.

IMA 49 GODINA Mariah Carey pozirala golišava: 'Seksi, kraljica nikada ne stari'

Prema Billboardu pjesma je 45 milijuna puta bila preslušana u raznim streamovima putem interneta, 34 milijuna puta je puštena na radiju, a samo prošli tjedan digitalnu kopiju pjesme kupilo je gotovo 30 tisuća ljudi.

Ovo je 19. put da je američka pjevačica dospjela na Billboardovih 100 najslušanijih, no već drži rekord kao solo izvođač koji se najviše puta probio na listu. Više od toga uspjelo je samo Beatlesima koji su u karijeri na Billboardovoj listi imali 20 pjesama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.12.2019.

    da njezina bozicna pjesma je jedna od najboljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare