To je to što me zanima!

Božidar: Svi morate kod mene na malu školu kuhanja; Sven: On je užas od čovjeka, naporan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu navečer, ekipa se okupila kod Sanele u Bjelovaru gdje se, unatoč dobroj večeri, opet nastavila netrpeljivost između pojedinih kandidata za stolom
Vidi originalni članak

Sanela Horvat (29) dočekala je svoje goste s aperitivom i malim zalogajčićima, a potom su se svi ugodno smjestili za stol kako bi isprobali što je domaćica za njih pripremila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za predjelo Sanela je ponudila pohane rolice sa šunkom i sirom te francusku salatu na njezin način.

- Sama prezentacija jela je bila puna nedostataka. Ona je imala tanjur 22, a onda je još u taj tanjur 22 stavila zdjelicu punu francuske salate, što je stavilo u drugi plan one dvije pohane rolice - komentirao je Božidar Miodragović (66) kojem predjelo nije bilo 'ništa spektakularno', dok su Nedjeljka Karadža (60) i Mateo Adamović (18) bili zadovoljni s ponuđenim.

SKANDAL NA VEČERI ZA 5 VIDEO Pogledajte trenutak kad je Božidar izgubio živce zbog bodova: 'Kako vas nije sram?!'

Za glavno jelo domaćica je pripremila teleću koljenicu s krumpirom i graškom, inače obiteljski specijalitet koji se kuha za posebne prigode. 

- Prezentacijski za moj pojam to nije to. Ona je dala truda, ali nije znala servirati jela da to bude jedna homogena priča - kazao je Božidar pa rekao kako bi svi kandidati trebali doći kod njega na malu školu kuhanja.

večera za pet na selu Incident na snimanju! Kuhar pobjesnio i napao kandidate: 'Uložio sam 2000 kn u večeru'

- Ja takvog učitelja ne bi htio - komentirao je Sven Perec (35), a i Mateo se slaže s tim: 'Naporan je, daje savjete, a ni ne pitaš ga…'

Izuzev ponekad napetog odnosa za stolom, na večeri je vladala dobra atmosfera jer su se svi trudili biti uključeni u razgovor, a onda je na red stigao desert – Sanelin cheesecake.

- Dugo nisam probao tako dobar cheesecake, bio je odličan i volio bih ga opet probati - pohvalio je Mateo, dok je Božidar savjetovao domaćicu da drugi put obavezno mora staviti želatinu u tortu.

VEČERA ZA 5 NA SELU Nedeljka može odahnuti: Nije prešla u vodstvo, ali Božidar je napokon odlučio smanjiti kritike

Kao iznenađenje večeri stigla je Sanelina osmogodišnja kći Maria koja je sve oduševila pjesmom i plesom, pa je nakon poklona stigao red na ocjenjivanje. Sven je Saneli dao 8 bodova jer mu krumpir i grašak u glavnom jelu nisu u potpunosti odgovarali, Mateo joj je dao ocjenu 9 jer mu je umak u teletini bio kiselkast, a Nedjeljki je sve bilo super pa je Saneli dala čistu desetku! 

- Bilo je dosta nedostataka i ja ne odustajem od svojih principa ocjenjivanja jela -  kazao je Božidar koji je večeru ocijenio sedmicom. Tako je Sanela zaradila 34 boda, a može li najmlađi kandidat tjedna Mateo napraviti najbolju večeru – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 84

  • simplicije23 05.06.2021.

    ova emisija je već postala blockbuster... ako može nek pokaže na što je potrošio 2000 kuna za večeru ????

  • Goranović 04.06.2021.

    Nis čudno! Božu u Bjelovaru zovu Božo Picajzla!

  • Tone 04.06.2021.

    Sven ima sreće da je ovaj takav pa je to sam iskoristio za pobjedu davanjem slabih ocjena ostalima !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare