To je to što me zanima!

Božo Sirena: Nabacio je peraju i krenuo u istraživanje plićaka...

Vrećo se voli isticati svojim stilom, a to mu često polazi za rukom. Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve
Vidi originalni članak

Kralj sevdaha Božo Vrećo (36) suknje i cipele s potpeticom zamijenio je repom. Da, pjevač je odlučio postati morska sirena pa je prije brčkanja u moru pozirao s repom na nogama. 

Prije dva dana, sličan kostim 'furala' je i Jelena Karleuša (40), a to nije promaklo niti pratiteljima koji su komentirali kako Vrećo kopira srpsku pjevačicu. 

- Kopiraš Karleušu. Pa ona je najveća diva, ali niti ti nisi loš. Predivan kao i uvijek - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Vrećo se inače voli isticati svojim stilom, a to mu često polazi za rukom. Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Virtuoz sevdaha iz Foče u BiH na nagađanja o seksualnoj orijentaciji diplomatski kaže kako nije ni muškarac ni žena nego čista sloboda.

Glazbenik je ostao bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza. Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • jaka sam 15.07.2020.

    Bože ako jesi,Zašto ?

  • 15.07.2020.

    Kak se zove ovaj poremecaj??

  • kužibaba 15.07.2020.

    S di je umirovljena sutkinja Đurđa????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare