To je to što me zanima!

Brad Angie darovao bombone: Ima jako loš zadah, trebaju joj

PRAVI JE ROMANTIČAR Za Dan zaljubljenih glumac je svojoj voljenoj ženi poklonio paketić veganskih bombona za svjež dah, Eat Whatever, koji koštaju 33 kune
Vidi originalni članak

Među najbogatijim su ljudima na svijetu i mogu si priuštiti što god im padne na pamet, no kad je riječ o iskazivanju ljubavi kroz darove, Brad Pitt (49) ove je godine odlučio biti dosta suzdržan za Valentinovo. Glumac je, naime, Angelini Jolie (37) za Dan zaljubljenih poklonio paketić veganskih bombona za svjež dah, Eat Whatever, od 33 kune. 

- Dar je s jedne strane šala, a s druge strane nije. Često joj govori da ima loš zadah tako da je ovo savršen dar za nju - rekao je prijatelj para za US Weekly.

Nakon što je dragoj dao bombončiće, Brad je sjeo na svoj motor Ecosse Titanium Series XX koji je izrađen posebno za njega. Po procijenjenoj vrijednosti od 1,7 milijuna kuna, Bradova 'pila' trenutačno je najskuplji motor na svijetu. 

Inače ne štede kad darivaju jedno drugo

Prošle godine Angie je Bradu kupila zemljište u Kaliforniji koje ima vodopad jer je on oduvijek sanjao o kući iznad slapa. Poklonila mu je i dijamantni privjesak s ugraviranom ljubavnom porukom, drvo staro 200 godina te helikopter od devet milijuna kuna. Brad je dragoj pak poklonio švicarski sat Patek Philippe Minute Repeater vrijedan vrtoglavih 2,25 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • GoldenEye 17.02.2013.

    e ovi mediji stvarno neznaju šta da više izmisle u vezi Brangeline.

  • mila 19 17.02.2013.

    onakva lipa usta i predivni zubi..ne mogu vjerovat!

  • mmbuje 17.02.2013.

    ajme romantike... smrdi joj iz usta pa joj kupio bombone hahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare