To je to što me zanima!

Brad: Angie i ja smo uživali u malo vremena za 'mamu i tatu'

Par je odvojio neko vrijeme za sebe tijekom prošlog vikenda pa su 27 sati uživali u luksuznom odmaralištu nakon čega su privatnim avionom otišli na jezero Powell
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (35) i Brad Pitt (47) prošli vikend su na 27 sati otputovali na romantični odmor u luksuzno odmaralište Amangiri u Utahu. Brad je izjavio da su uživali u 'malo vremena za mamu i tatu'. Glumac je doputovao iz New Orleansa gdje trenutačno snima film 'Cogan's Trade'. Noć su proveli u luksuznom odmaralištu s prekrasnim pogledom. Slijedeće jutro su odletjeli svojim privatnim avionom na umjetno jezero Powell koje se nalazi između Utaha i Arizone. Tamo su apartmani u kojima su mogli uživati u yogi, fitness centru, salonu za uljepšavanje i spa tretmanima. Nakon romantičnog odmora Angelina je povela njihovo šestero djece u New Orleans kako bi posjetili Brada. Svoje rasporede snimanja organizirali su tako da je jedan od njih uvijek s djecom.

- Brad i Angelina se istinski vole, imaju brižan i romantičan odnos. Nastoje biti što je više moguće biti zajedno - izjavio je njihov prijatelj za Us Weekly.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čokolino321 01.04.2011.

    dobri su oboje ,,,ali brad,uuuuu,dobar

  • x-BOX 01.04.2011.

    obradjuj to BRED dok mozes !

Komentiraj...
Vidi sve komentare