To je to što me zanima!

Brad i Angie su isto odjeveni slavili glumičin 38. rođendan

U Londonu je nosila dugu, crnu haljinu, a u Parizu se pojavila u odijelu iste boje. Brad se odlučio za isto. Angelina je francuske obožavatelje oduševila izgledom
Vidi originalni članak

Nakon što su povodom premijere filma 'World War Z' prošetali crvenim tepihom u Londonu, Brad Pitt (49) i Angelina Jolie (38) zaputili su se u Pariz. 

Glumica se svom zaručniku pridružila i na putovanju u Francusku gdje imaju svoje imanje na kojem ovoga puta nisu stigli dugo boraviti jer Brada čeka još mnogo gradova koje mora obići. 

Posljednji grad gdje će glumac predstaviti film bit će New York. Za pojavljivanje u Parizu oboje su odjenuli crna odijela i kosu su svezali u rep. 

Angelina se ovoga puta odlučila za hlače i sako koji su istaknuli njezinu mršavu figuru, dok je u Londonu nosila haljinu. Poslije promocije filma u Parizu u ponedjeljak par je otišao na večeru povodom Angelinina 38. rođendana koji je danas. Poslije su se zaputili u noćni klub. 

Rado su se slikali s francuskim obožavateljima koji su ih razdragano pozdravljali i podijelili nekoliko autograma. Glumica pored Brada izgleda sretno i opušteno. U nedjelju se prvi put pojavila u javnosti nakon što je objavila da je odstranila obje dojke jer je saznala da postoji velika mogućnost da oboli od raka dojke. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • maremi 04.06.2013.

    sve 5 ali zasto stalno to crno, bijelo ili sivo? tu i tamo joj se zalomi zeleno ali puno bolje bi izgledala da stavi neku boju na sebe...

  • EXCEL SHU_KU 04.06.2013.

    Super im je...Samo dobro pogledaj BP u facu...Izgleda kao da puni 70 a ne 50...Ova ga Crna Udovica ubila

  • WOMANIZER 04.06.2013.

    sretan rođendan ipuno sreće i zdravlja prije svega angie i ne daj se!! :))...............nisu obučeni isto, nego su modno usklađeni! -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare