To je to što me zanima!

Brad Pitt dao 500.000 kn za podršku gay brakova

Brad Pitt je donirao je 500 tisuća kuna za borbu protiv promjene zakona koji dopušta sklapanje istospolnih brakova u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Brad Pitt (44) je javnosti pokazao koliko je liberalan. Naime, donirao je 500 tisuća kuna za borbu protiv promjene zakona koji dopušta sklapanje istospolnih brakova u Kaliforniji. Iako su gay brakovi tamo legalni i dalje postoje žestoki protivnici.
- Svatko ima pravo živjeti kako želi i protivnik sam diskriminacije. Glasovati ću za jednakost i protiv prijedloga promjene zakona - rekao je glumac. Njegova donacija je najveća dosad, a nedavno je izjavio kako neće oženiti Angelinu Jolie (33) dok se u cijeloj Americi ne legaliziraju istospolni brakovi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iwa_20 18.09.2008.

    ma, kreten!

  • Kiki_09 18.09.2008.

    Pa sta ja znam, nisam ni protiv ni za, ali to je Amerika, pa tamo svi sve mogu, doista, homoseksualci ionako mogu zivjeti zajedno ako to zele, pa samim time neka i ozakone vezu ako to i zele, dok god nikome ne smetaju, pa neka rade sta god zele! Pa ni ja ne volim da meni netko diktira kako cu i s kime zivjeti! Uostalom, ako su prvo donijeli zakon i legalizirali takve brakove, pa zasto ga sada idu ukidati?

  • Ne tuguj 18.09.2008.

    Divan uzor mladima! Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare