To je to što me zanima!

Brad je u celibatu: Nakon Jolie apstinira godinu dana od seksa

Prestao je i s konzumacijom alkohola te svaki tjedan pohađa terapiju za odvikavanje na koju se obavezao. Angelina mu je stalno prigovarala oko pijanstava, kaže izvor blizak Pittu
Vidi originalni članak

Nakon razvoda od Angeline trudi se dobro izgledati iako je izgubio bar desetak kilograma. Konstantno trenira i jede samo zdravu hranu. Smiruje ga renoviranje po kući, a mir pronalazi i odlaskom u muzeje i galerije, kaže izvor blizak Bradu Pittu (54). Holivudski glumac odlučio je, kako tvrdi, provesti godinu dana u celibatu. Na taj potez, u kojem će apstinirati od seksa, odlučio se kako bi razbistrio um i odmorio se nakon nedavnog burnog razvoda od glumice Angeline Jolie (42).

Krah braka bio mu je, kako tvrdi, bio jednak smrću voljene osobe. S obzirom da je većinu života proveo u vezama, sada se zaželio biti živjeti solo.

'POD PALICOM TARANTINA' Holivudski zavodnici DiCaprio i Pitt u filmu o ubojici Mansonu

- Prestao je i s konzumacijom alkohola te svaki tjedan pohađa terapiju za odvikavanje na koju se obavezao. Angelina mu je stalno prigovarala oko pijanstava - kaže izvor blizak Pittu. 

Nedavni razvod njegove prve supruge Jennifer Aniston (49) od glumca Justina Therouxa (46) potaknuo je nagađanja o ponovnom zbližavanju bivših supružnika koji su opet slobodni.

IPAK JE UPLETEN? Poruke Brada Pitta pridonijele su krahu braka njegove bivše?

Glasnogovornik glumice Aniston je tvrdnje da je Brad bio njezino 'rame za plakanje', odmah negirao.

Podsjetimo, kraj 'Brangeline' glumački par je obznanio prije nešto više od godinu dana, kad je Angelina u rujnu 2016. predala papire za razvod braka. Navodno su se razveli zbog Bradovog lošeg odnosa s djecom i problema s raznim ovisnostima.

Upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par. Tada su oboje bili u braku, Jolie s Billyjem Bobom Thorntonom, a Pitt s Jennifer Aniston. Zaruke su objavili 2012. , a vjenčali su se u kolovozu 2014. u francuskom gradiću Correns. Pitt je bio velika podrška Angelini koja se 2013. podvrgnula preventivnoj dvostrukoj mastektomiji. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kung fu panda 10.03.2018.

    U njegovim godinama ti je skoro jednom propuštena keks 😀😀

  • zerp 10.03.2018.

    Poslije Angeline drkica...

  • 10.03.2018.

    ma daj kako da ne,non stop je okružen ženama

Komentiraj...
Vidi sve komentare