To je to što me zanima!

Holivudski zavodnik: Brad Pitt ljubi glumicu Charlize Theron?

Par se upoznao preko njezinog bivšeg zaručnika, glumca Seana Penna, a njihova romansa rasplamsala se prošlog Božića. U početku su bili vrlo bliski prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u nešto više
Vidi originalni članak

Američki glumac Brad Pitt (55) i glumica Charlize Theron (43) nisu 'silazili' jedan s drugoga na prikazivanju filma prošlog vikenda. Iako su se trudili tajiti svoju vezu, izvor je otkrio da su skupa nešto manje od mjesec dana, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neko vrijeme su bili vrlo bliski prijatelji, a onda su se stvari između njih počele razvijati u nešto više - rekao je izvor. Njihova ljubavna romansa rasplamsala se još za Božić, a upoznali su se preko njezinog bivšeg zaručnika, glumca Seana Penna (58). 

- Brad je pio mineralnu vodu, dok je Charlize 'udarala' po koktelu od vodke - objasnio je izvor. Iako su u početku te večeri bili na odvojenim filmskim projekcijama, Brad nije mogao izdržati da ne dođe vidjeti svoju novu djevojku.

PARNICA U PROSINCU Prepirka bez kraja: Angelina i Brad Pitt uskoro opet na sudu

- On se otišao presvući u drugu odjeću, valjda da ga ne bi prepoznali i onda je došao k njoj. Bili su jako intimni, dodirivali su se i smijali cijelu večer - tvrdi izvor. Ovo mu je prva ozbiljna veza nakon što se prije tri godine razveo od Angeline Jolie (43) s kojom i danas vodi borbu za skrbništvo nad djecom.

Charlize je  prije Barda bila s četvoricom glumaca, među njima su Keanu Reeves (54), Ryan Reynolds (42), Alexander Skarsgard (42) te bivši zaručnik Sean Penn.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • plik 21.01.2019.

    gledam onaj drugi članak, taj Brad nanizao tih ženetina, al ono kaj mi nije jasno je: kaj, on negdje dodje i samo ih pokupi, kao da te žene nemaju svoj zivot, partnere, samo čekaju da ih ubere Brad-neodoljivi.?!?! :))) ono, topli dom, obitelj na okupu: muž, žena troje djece, pas i mačka, nedjeljni ručak taman, netko pozvoni, op- Brad Pit, a žena kad ga vidi, okine se neki triger u njoj, ko u onom filmu "Telefon" s Charles Bronsonom, i staklenih očiju napusti sve i ode s njim... kaj bi i vi, komadi, udani i zauzeti, da dodje Brad, isto sve ostavile i otišle s njim ?!? (pitanje je za normalne žene, ne za sponzoruše..) :)))

  • zeljkic 21.01.2019.

    prekrasna je, po meni najljepša glumica.....

  • NivesG 20.01.2019.

    U svetoj šumi svi se međusobno jebu. Bez obzira na spol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare