To je to što me zanima!

Brad Pitt oduševljen suknjom: 'Povjetarac je posebno lijep'

Na upit novinarke da prokomentira svoju pojavu u suknji glumac se našalio i preporučio svim muškarcima u Britaniji da ih isprobaju kako bi malo lakše podnosili vrućine koje su prisutne zadnjih dana
Vidi originalni članak

Na londonskoj premijeri filma 'Bullet Train' glumac Brad Pitt (58) je pomalo razočarao obožavatelje kad se pojavio 'samo' u odijelu, nakon što se u Berlinu crvenim tepihom prošetao u suknji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na upit novinarke Sky Newsa da komentira neočekivanu pojavu u suknji glumac se našalio i rekao da preporučuje muškarcima u Britaniji da i oni isprobaju kako bi malo lakše podnosili vrućine koje su zadnjih dana prisutne.

- Reći ću, sve je u povjetarcu. Povjetarac je lijep. Vrlo, vrlo lijep - pojasnio je šarmantni Pitt oduševljenje novom garderobom.

NOVI STIL Brad Pitt prošetao u suknji na premijeri novog filma i pokazao tetovaže koje inače ne vidimo

Pričao je i o novom filmu te rekao da je scenarij pročitao u razdoblju karantene kada još nije bilo cjepiva. Nakon što ga je scenarij pošteno nasmijao zaključio je da nam humor treba u okolnostima koje su nas snašle te da želi glumiti u takvom filmu. 

U "Bullet Trainu" Pitt utjelovljuje ubojicu Ladybug (Bubamara), koji je nesretan pa neko vrijeme izbiva s posla zbog psihoterapije i kada se konačno vrati sve kreće po zlu.

- Za ubojicu, to je pravi sukob interesa. On radi na sebi, no očito mu to i ne ide baš najbolje - objasnio je Pitt.

U ovom filmu Pitt se ponovno susreće s Davidom Leitchom (46), svojim bivšim dublerom i redateljem filma s kojim je uspješno surađivao u nekoliko navrata. Zajedno su radili na filmskim hitovima 'Klub boraca', 'Oceanovih 11' i 'Gospodin i gospođa Smith'.

- Upoznali smo se u ‘Klubu boraca‘ i nastavili raditi do otprilike 2004. na hrpi filmova i sad smo napravili puni krug - rekao je Pitt i otkrio da su kaskaderi na filmskom setu bili možda i pretjerano zaštitnički nastrojeni prema glumcima. Dodao je da borbe koje je Leitch smislio za filmu podsjećaju na humor Jackieja Chana (68).

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 21.07.2022.

    Dobre noge.😉

  • sljastrava 21.07.2022.

    Njemu dobro i suknja stoji

  • reala1 21.07.2022.

    Tooo napokon nesto zanimljivo i dobro za vid❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare