Obavijesti

Show

Komentari 16

Brad Pitt oduševljen suknjom: 'Povjetarac je posebno lijep'

Brad Pitt oduševljen suknjom: 'Povjetarac je posebno lijep'
10

Na upit novinarke da prokomentira svoju pojavu u suknji glumac se našalio i preporučio svim muškarcima u Britaniji da ih isprobaju kako bi malo lakše podnosili vrućine koje su prisutne zadnjih dana

VIDEO

Na londonskoj premijeri filma 'Bullet Train' glumac Brad Pitt (58) je pomalo razočarao obožavatelje kad se pojavio 'samo' u odijelu, nakon što se u Berlinu crvenim tepihom prošetao u suknji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Na upit novinarke Sky Newsa da komentira neočekivanu pojavu u suknji glumac se našalio i rekao da preporučuje muškarcima u Britaniji da i oni isprobaju kako bi malo lakše podnosili vrućine koje su zadnjih dana prisutne.

German premiere of the feature film "Bullet Train

- Reći ću, sve je u povjetarcu. Povjetarac je lijep. Vrlo, vrlo lijep - pojasnio je šarmantni Pitt oduševljenje novom garderobom.

Brad Pitt prošetao u suknji na premijeri novog filma i pokazao tetovaže koje inače ne vidimo
Brad Pitt prošetao u suknji na premijeri novog filma i pokazao tetovaže koje inače ne vidimo

Pričao je i o novom filmu te rekao da je scenarij pročitao u razdoblju karantene kada još nije bilo cjepiva. Nakon što ga je scenarij pošteno nasmijao zaključio je da nam humor treba u okolnostima koje su nas snašle te da želi glumiti u takvom filmu. 

Premiere of 'Bullet Train' in London

U "Bullet Trainu" Pitt utjelovljuje ubojicu Ladybug (Bubamara), koji je nesretan pa neko vrijeme izbiva s posla zbog psihoterapije i kada se konačno vrati sve kreće po zlu.

- Za ubojicu, to je pravi sukob interesa. On radi na sebi, no očito mu to i ne ide baš najbolje - objasnio je Pitt.

Bullet Train UK Special Screening - London

U ovom filmu Pitt se ponovno susreće s Davidom Leitchom (46), svojim bivšim dublerom i redateljem filma s kojim je uspješno surađivao u nekoliko navrata. Zajedno su radili na filmskim hitovima 'Klub boraca', 'Oceanovih 11' i 'Gospodin i gospođa Smith'.

Bullet Train photocall - London

- Upoznali smo se u ‘Klubu boraca‘ i nastavili raditi do otprilike 2004. na hrpi filmova i sad smo napravili puni krug - rekao je Pitt i otkrio da su kaskaderi na filmskom setu bili možda i pretjerano zaštitnički nastrojeni prema glumcima. Dodao je da borbe koje je Leitch smislio za filmu podsjećaju na humor Jackieja Chana (68).

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin