To je to što me zanima!

Brad Pitt ponovno ne može do djece: Suca uklonili sa slučaja i njegove odluke više ne vrijede

Bivši bračni par iz snova postali su ljuti protivnici. Njihovo suđenje za skrbništvom nad djecom ipak nije gotovo i viši sud složio se s Angelininim pritužbama vezanim uz sudca
Vidi originalni članak

Glumci Brad Pitt (57) i Angelina Jolie (45) podnijeli su zahtjev za razvod 2016. godine, ali unatoč tome što i zakonski više nisu zajedno, još uvijek se sude jer ne mogu doći do dogovora u vezi skrbništva nad djecom.

Podsjetimo, uz sina Maddoxa (19), par dijeli petero maloljetne djece: Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (14) i blizance Vivienne i Knoxa (12). 

Na kraju posljednjeg suđenja dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo, a Jolie je odmah predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smjene suca Johna Ouderkirka s njihovog slučaja. Tvrdila je da je sučeva odluka nepravedna i da je odbio saslušati maloljetnu djecu i njihove želje u vezi skrbništva.

Tročlana komisija složila se s Jolie i prošlog tjedna diskvalificirala Ouderkirka. Navedeno je da je kršio "svoje etičke obaveze". Ouderkirk je obnašao dužnosti kao privremeni sudac i nije otkrio da ima poslovne poveznice s Pittovim odvjetnicima, a to je moglo utjecati na njegovu odluku.

- Činjenice se nisu promijenile. Postoji puno dokaza koji dokazuju kako je ovo najbolje za djecu. Nastavit ćemo raditi ono što je u skladu s time - rekao je Pittov glasnogovornik.

DOKUMENTARNI FILM Sin Angeline Jolie i Brada Pitta ukraden obitelji? Agentica za posvajanje završila u zatvoru

Anonimni izvor za PEOPLE rekao je da Pitt misli da je ovo vrlo nezdravo i teško za djecu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • René 28.07.2021.

    Samo oni znaju kaj je bilo izmedju njih, ali najstarija biološka kći, pardon, sin je najviše stradala, opet pardon, stradao.:(((

  • sexy_trubadur 28.07.2021.

    ova je tipican primjer sta je zensko u stanju napraviti ,,, vece zlobe nema od zenske ,,, jadno

  • tina096 28.07.2021.

    Rasturila čovjeku brak, a sad ga ovako maltretira i kažnjava, jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare