Show

Komentari 15

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta ukraden obitelji? Agentica za posvajanje završila u zatvoru

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta ukraden obitelji? Agentica za posvajanje završila u zatvoru

Uskoro izlazi dokumentarni film o neetičkom posvajanju djece. Zbog toga su se pojavile tvrdnje koje govore da je najstariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Maddox zapravo ukraden svojoj kambodžanskoj obitelji

U tijeku je snimanje dokumentarnog filma kojem je cilj ukazati na potencijalne neetičke metode korištene tijekom posvajanja djece iz Kambodže, a uključuje i istraživanje je li sin Angeline Jolie (46) i Brada Pitta, Maddox (19) možda ukraden svojoj biološkoj obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Angelina je posvojila Maddoxa 2002. godine. U tome joj je pomogla agentica za posvajanje Lauryn Galindo koja je dvije godine nakon toga završila u zatvoru zbog optužbi za krivotvorenje dokumenata, odnosno američkih viza za siročad.

Redateljica dokumentarnog filma koji će se zvati "Ukradena djeca" je studentica filma i marketinga na Sveučilištu Massachusetts, Elizabeth Jacobs (21). Na ideju o snimanju ovakvoga filma došla je upravo zbog svojih roditelja koji su također angažirali Lauryn kako bi im olakšala posvajanje djeteta iz Kambodže poput Angeline i Brada.

Ona je i više nego odlučna u otkrivanju prave istine o tim slučajevima kojih je bilo između 800 i 1600 u razdoblju između 1997. i 2001. godine, piše The Sun.

Lauryn je uz sestru Lynn Devin vodila agenciju za posvajanje pod nazivom "Seattle International Adoptions". Nakon skandala o krivotvorenju dokumenata, Lynn je dobila novčanu kaznu u iznosu od 150 tisuća dolara, a Lauryn je završila u zatvoru.

Ovaj je skandal tada toliko odjeknuo da je američka vlada uz još nekoliko drugih zemalja zbog njega maknula Kambodžu s liste za posvajanje djece, a Angelina je izjavila kako ne zna ništa o ilegalnoj trgovini djecom, no nije imala dokaza da je Maddox uistinu bio siroče.

Angelina je tada inzistirala na tome da je dobila svu dokumentaciju koja pokazuje kako Maddoxova biološka majka nije živa i da nikada ne bi mogla ukrasti tuđe dijete.

Angelina i Brad trenutno dijele skrbništvo nad šestero djece, blizancima Vivienne (12) i Knoxom (12), Shiloh (15), Maddoxom (19), Zaharom (16) i Paxom (17). 

Šuškanje o ilegalnom posvajanju Angelinina i Bradova djeteta dodatno je pojačao socijalni radnik i humanitarac Mounh Sarath prije četiri godine kada je tvrdio da je Maddoxova dokumentacija lažna. Rekao je tada i kako se on potpisao na dječakovim posvojiteljskim papirima kao otac, samo kako bi ubrzao cijeli proces.

Unatoč tome, ne postoji sugestija da je Angelina znala nešto o krivotvorenim dokumentima.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Najčitaniji članci